UTIL: Tratează coșurile de pe față cu leacuri din natură

UTIL: Tratează coșurile de pe față cu leacuri din natură
Cateva leacuri naturale pentru cosuri:

Usturoiul - Nu-ţi trebuie decât câteva felii de usturoi pentru a avea un ten aşa cum ai visat. Asta pentru că usturoiul ucide bacteriile care provoacă apariţia coşurilor. Metoda este una dintre cele mai simple: freacă usturoiul feliat pe zonele cu coşuri şi aşteaptă câteva minute să-şi facă efectul.

Frunzele de căpşuni - Mai poţi fierbe câteva frunze de căpşuni, ca apoi să stai deasupra oalei pentru a lăsa vaporii să-ţi curăţe pielea. Tratamentul cu aburi nu trebuie să dureze foarte mult, ci doar până când pielea se hidratează în profunzime. Dacă urmezi acest sfat timp de câteva zile, coşurile vor începe să dispară.
 
Sucul de mentă - În fiecare zi, înainte de culcare, tamponează zonele afectate de acnee cu puţin suc de mentă şi lasă-l să acţioneze peste noapte. Vei scăpa de coşuri în doar câteva zile!

Pulpa de roşii - Curăţă de coajă o roşie bine coaptă şi extrage-i pulpa, pe care apoi s-o aplici peste acnee, lasând-o să se usuce timp de o oră. După acest interval o poţi îndepărta de pe faţă. Pentru un ten curat şi mătăsos, repetă procedura zi de zi.
 
Mierea de albine - Poţi acţiona împotriva coşurilor şi pe timpul nopţii, dacă, după demachierea de seară, aplici puţină miere de albine şi masezi atent uşor zonele afectate. Pentru rezultate maxime, lasă mierea să acţioneze până dimineaţă.


sanatate.bzi.ro

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Oficial de la MapN, despre aparatul de zbor fără pilot descoperit în județul Botoșani: ”A rezultat că...”

astăzi, 08:18
60

Cu privire la informațiile referitoare la aparatul de zbor fără pilot descoperit în luna februarie în județul Botoșani, Biroul de presă al MApN face următoarele precizări:&Icir...

Sfințire de paraclis și hram la Mănăstirea Coșula. Ierodiacon hirotonit preot, starețul a primit ”Crucea Sfântului Ierarh Iosif cel Milostiv” (Foto)

astăzi, 07:42
112

Slujba de sfințire a fost săvârșită de Înaltpreasfințitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, dimpreună cu Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, și ...

Medic din Botoșani, despre cum putem preveni o problemă pentru a evita complicațiile grave! (Foto)

astăzi, 07:17
240

Este vorba despre amigdalita cronică cu cazeum.În primul rând, dr. Diana Anca Sauciuc, medic specialist ORL din Botoșani, explică diagnosticul de amigdalită cronică: ”Este o...