Urzici cu hrean (de post)

Dupa ce urzicile au fost curatate si spalate in mai multe ape, sunt puse la fiert. Se fierb timp de 25 minute. Dupa ce au fost scurse de apa, sunt tocate marunt si calite in ulei incins. Se adauga o ceasca de zeama retinuta de la fiertul urzicilor si faina. Se condimenteaza cu sare si piper. La final se adauga mararul si hreanul. Se servesc cu mamaliguta.

Ingrediente: 1kg urzici, 1 ceapa, 2 linguri faina, 1 radacina hrean, 1 legatura marar, ulei, sare, piper.

Pofta buna!

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tricolorii au dominat la Campionatul European U21. România a câștigat opt medalii!

Monday, 12 May 2025

Componenții loturilor naționale de tenis de masă au încheiat participarea la campionatul european Under 21 cu un bilanț impresionant de medalii, opt. Românii au luat două medalii de a...

S-a urcat la volan având permisul suspendat: A fost prins de polițiștii botoșăneni!

Monday, 12 May 2025

La data de 10 aprilie 2025, polițiștii din cadrul Poliției Municipiuilui Dorohoi – Biroul Rutier au oprit pentru control, pe drumul național DN29A, în localitatea Dumbrăvița, un auto...

Permis de conducere fals depistat de polițiștii de frontieră de la Vama Stânca!

Monday, 12 May 2025

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca efectuează cercetări în privinţa unui bărbat, cu cetățenie R. Moldova, care a prezentat la control un p...