Urzici cu hrean (de post)

Dupa ce urzicile au fost curatate si spalate in mai multe ape, sunt puse la fiert. Se fierb timp de 25 minute. Dupa ce au fost scurse de apa, sunt tocate marunt si calite in ulei incins. Se adauga o ceasca de zeama retinuta de la fiertul urzicilor si faina. Se condimenteaza cu sare si piper. La final se adauga mararul si hreanul. Se servesc cu mamaliguta.

Ingrediente: 1kg urzici, 1 ceapa, 2 linguri faina, 1 radacina hrean, 1 legatura marar, ulei, sare, piper.

Pofta buna!

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Putin amenință că trupele străine care ar putea fi trimise în Ucraina vor deveni țintele Rusiei!

astăzi, 12:31

Rusia refuză orice compromis în cazul Ucrainei. Vladimir Putin amenință că militarii europeni care ajung acolo vor deveni automat ţinte. Asta după ce, 26 dintre țările aliate Kievului au...

Eclipsă totală de Lună pe 7 septembrie. Fenomen astronomic rar, vizibil și în România. Când poate fi observată „Luna sângerie”!

astăzi, 11:58

Pe 7 septembrie 2025, va avea loc o eclipsă totală de Lună, un fenomen ceresc spectaculos vizibil și în România. Satelitul natural al Pământului va fi complet acoperit de umbra ...

Într-o singură zi polițiștii botoșăneni au dat amenzi de 20.000 de lei șoferilor „vitezomani”!

astăzi, 11:11

La data de 5 septembrie 2025, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi împreună cu cei ai Secțiilor de Poliție Rurală nr. 4 Dorohoi, nr.6 Pomârla și nr. 5 Mihăileni au ...