Urzici cu hrean (de post)

Dupa ce urzicile au fost curatate si spalate in mai multe ape, sunt puse la fiert. Se fierb timp de 25 minute. Dupa ce au fost scurse de apa, sunt tocate marunt si calite in ulei incins. Se adauga o ceasca de zeama retinuta de la fiertul urzicilor si faina. Se condimenteaza cu sare si piper. La final se adauga mararul si hreanul. Se servesc cu mamaliguta.

Ingrediente: 1kg urzici, 1 ceapa, 2 linguri faina, 1 radacina hrean, 1 legatura marar, ulei, sare, piper.

Pofta buna!

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Nova Apaserv: Informații suplimentare privind sistarea furnizării apei potabile!

astăzi, 21:33

S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani revine cu informații suplimentare privind sistarea furnizării apei potabile și informează consumatorii că, din cauza imposibilității de a asigura un debit sufic...

De ce pierde învățământul pe drum o parte dintre elevi. „Școala vieții”, mai tentantă decât BACALAUREATUL?

astăzi, 19:30

Examenul de Bacalaureat din 2025  a reliefat încă o realitate tristă din peisajul învățământului românesc, și anume faptul că în acest an s-a înregistra...

UE introduce permisul de conducere digital și sancțiuni rutiere pentru șoferii din Europa. Ce prevede noua directivă!

astăzi, 18:34

Uniunea Europeană va introduce un permis de conducere digital și un sistem comun de sancțiuni rutiere pentru șoferii din toate statele membre. Măsura face parte dintr-o nouă directivă menită s...