Urzici cu hrean (de post)

Dupa ce urzicile au fost curatate si spalate in mai multe ape, sunt puse la fiert. Se fierb timp de 25 minute. Dupa ce au fost scurse de apa, sunt tocate marunt si calite in ulei incins. Se adauga o ceasca de zeama retinuta de la fiertul urzicilor si faina. Se condimenteaza cu sare si piper. La final se adauga mararul si hreanul. Se servesc cu mamaliguta.

Ingrediente: 1kg urzici, 1 ceapa, 2 linguri faina, 1 radacina hrean, 1 legatura marar, ulei, sare, piper.

Pofta buna!

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ziua Națională a României la Botoșani, vezi programul!

astăzi, 14:31

Autoritățile botoșănene se pregătesc deja pentru manifestările organizate cu ocazia Zilei Naționale a României, de pe 1 decembrie. Activitățile vor avea loc în Centrul Istoric ...

O mamă cere ajutor pentru a-și conduce fiul pe ultimul drum ”cu demnitate, așa cum merită”

astăzi, 13:34

Marți seară, pe 18 noiembrie, fiul ei de 41 de ani a fost accidentat mortal. Un om aflat în puterea vârstei, un fiu care încă își lua viața în piept, un sprijin pent...

DSP Botoșani: ANUNȚ ocupare post vacant prin transfer la cerere

astăzi, 13:22

În conformitate cu prevederile art. VII alin(3) lit”b” din OUG nr. 156/2024 și art. VII alin. (7) din OUG 121/2023 pentru modificarea și completarea Codului administrativ, cu respe...