Urzici cu hrean (de post)

Dupa ce urzicile au fost curatate si spalate in mai multe ape, sunt puse la fiert. Se fierb timp de 25 minute. Dupa ce au fost scurse de apa, sunt tocate marunt si calite in ulei incins. Se adauga o ceasca de zeama retinuta de la fiertul urzicilor si faina. Se condimenteaza cu sare si piper. La final se adauga mararul si hreanul. Se servesc cu mamaliguta.

Ingrediente: 1kg urzici, 1 ceapa, 2 linguri faina, 1 radacina hrean, 1 legatura marar, ulei, sare, piper.

Pofta buna!

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Noapte de foc pentru pompierii botoșăneni: Distracție periculoasă cu anvelopele uzate aprinse de Înviere, a fost incendiată și o casă! (Foto)

astăzi, 10:30

În Noaptea de Înviere, pompierii botoșăneni au intervenit pentru stingerea a trei incendii de vegetație uscată și deșeuri de cauciuc, dar și pentru a a stinge anvelopele uzate cupri...

Paști îndurerat pentru o mamă din Dorohoi: Pruncul ei s-a stins pe patul de spital!

astăzi, 09:15

Este imposibil de înțeles durerea unei mame care își pierde copilul. O suferință profundă și inimaginabilă, o tristețe care așază sufletul într-un doliu nesfârșit. ...

Adrian Panaete, antrenorul de genii, răspuns dur după Olimpiada de Informatică: ”Mândria de a fi botoșănean” / ”Vorbim despre oameni etern nemulțumiți!”

astăzi, 08:18

Profesorul Adrian Panaete, de la Colegiul Național ”A.T.Laurian” Botoșani, care este și vicepreședintele Societății pentru Excelență și Performanță în Informatică (SEPI) ...