Urzici cu hrean (de post)

Dupa ce urzicile au fost curatate si spalate in mai multe ape, sunt puse la fiert. Se fierb timp de 25 minute. Dupa ce au fost scurse de apa, sunt tocate marunt si calite in ulei incins. Se adauga o ceasca de zeama retinuta de la fiertul urzicilor si faina. Se condimenteaza cu sare si piper. La final se adauga mararul si hreanul. Se servesc cu mamaliguta.

Ingrediente: 1kg urzici, 1 ceapa, 2 linguri faina, 1 radacina hrean, 1 legatura marar, ulei, sare, piper.

Pofta buna!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Acțiune a polițiștilor din Bucecea, împreună cu reprezentanți ai RAR. Sancțiuni uriașe aplicate transportatorilor! (Foto)

astăzi, 11:15

La data de 20 februarie 2025, în intervalul orar 09:00-11:30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Bucecea, împreună cu Serviciul Rutier și reprezentanți ai Registrului Auto Rom&...

Profesoară din Botoșani, printre finaliștii Galei Profesorul Anului din mediul rural! (Foto)

astăzi, 10:57

Teach for Romania a anunțat finaliștii celei de-a patra ediții a Galei Profesorul Anului din mediul rural. Printre finaliști se află și o profesoară din județul Botoșani. Pe 24 februarie,...

Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui incendiu izbucnit într-o gospodărie!

astăzi, 10:44

Un incendiu a izbucnit, în această dimineață, într-o gospodărie din  localitatea Lupărie. Bucătăria unei case a fost cuprinsă de flăcări, cel mai probabil, din cauza unui...