Urzici cu hrean (de post)

Dupa ce urzicile au fost curatate si spalate in mai multe ape, sunt puse la fiert. Se fierb timp de 25 minute. Dupa ce au fost scurse de apa, sunt tocate marunt si calite in ulei incins. Se adauga o ceasca de zeama retinuta de la fiertul urzicilor si faina. Se condimenteaza cu sare si piper. La final se adauga mararul si hreanul. Se servesc cu mamaliguta.

Ingrediente: 1kg urzici, 1 ceapa, 2 linguri faina, 1 radacina hrean, 1 legatura marar, ulei, sare, piper.

Pofta buna!

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un bărbat din Botoșani, dat în urmărire internațională pentru afaceri cu droguri!

astăzi, 17:17

Polițiștii au adus în țară un bărbat, de 33 de ani, din Botoșani, urmărit internațional pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul stupefiantelor. Acesta a fost adus din Ola...

Incendiu într-o gospodărie din apropierea Botoșaniului, proprietarul a vrut să stingă singur flăcările și s-a ars pe față și mâini! (Foto)

astăzi, 16:56

Un incendiu s-a produs, în urmă cu puțin timp, într-o gospodărie din localitatea Orășeni Deal. O magazie a fost cuprinsă de flăcări. Proprietarul a încercat să stingă focul...

Al doilea caz de lepră confirmat în România după 44 de ani. Ce spun specialiștii despre riscul de transmitere a bolii

astăzi, 16:43

Un al doilea caz de lepră a fost confirmat, vineri, la o maseuză originară din Asia, angajată la un salon SPA din Cluj-Napoca, anunță Direcția de Sănătate Publică. Primul caz fusese anunțat...