Urzici cu hrean (de post)

Dupa ce urzicile au fost curatate si spalate in mai multe ape, sunt puse la fiert. Se fierb timp de 25 minute. Dupa ce au fost scurse de apa, sunt tocate marunt si calite in ulei incins. Se adauga o ceasca de zeama retinuta de la fiertul urzicilor si faina. Se condimenteaza cu sare si piper. La final se adauga mararul si hreanul. Se servesc cu mamaliguta.

Ingrediente: 1kg urzici, 1 ceapa, 2 linguri faina, 1 radacina hrean, 1 legatura marar, ulei, sare, piper.

Pofta buna!

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Adolescent preluat de elicopterul SMURD în stare gravă, după ce a căzut dintr-un copac!

astăzi, 14:39

Elicopterul SMURD a fost solicitat sâmbătă, 2 august 2025, pentru a prelua un băiat în vârstă de 16 ani. S-a întâmplat la Dorohoi, unde băiatul a căzut dintr-un ...

Luni, de la 21.30: Spectacolul este garantat în „Giulești”, atât în tribune cât și pe teren

astăzi, 13:55

Cele două formații sunt neînvinse în acest debut de sezon, fiind despărțite de două puncte în clasament. „Alb-vișiniii” au plecat în această rundă din po...

Directorii adjuncți vor avea norma de predare 12 ore pe săptămână!

astăzi, 13:07

Directorii de școli, grădiniță și liceu vor avea normă didactică de predare 10 ore pe săptămână, dacă îndeplinesc anumite condiții. Crește norma de predare a directorilor la 1...