Urmărit general, găsit la Botoșani, după ce a fost lovit de trenul Dorohoi - Iași! FOTO
ACCIDENT!

Urmărit general, găsit la Botoșani, după ce a fost lovit de trenul Dorohoi - Iași! FOTO
Condamnat la inchisoare, a crezut ca va scapa de pedeapsa daca se ascunde la o stana din judetul Botosani. Daca nu ar fi fost lovit de trenul Dorohoi-Iași, probabil ca politistii nu i-ar fi dat inca multa vreme de urma.
 

Un barbat in varsta de 51 de ani, din localitatea Saraiu, judetul Constanta, dat in urmarire general de politisti inca din luna martie 2015, a fost gasit intamplator la o stana din judetul Botosani. Barbatul avea grija de niste capre la Dangeni, iar miercuri seara a fost lovit de trenul Dorohoi - Iasi.

Joi dimineata, barbatul a fost gasit la stana, ranit, la fata locului fiind chemata o ambulanta de la Trusesti. Ulterior, in intampinarea acesteia a plecat echipajul SMURD de Terapie Intensiva Mobila, care l-a transportat la Unitatea de Primiri Urgente.

Politistii au aflat ca Ilie Juvlea este urmarit general, dupa ce a primit o condamnare de 1 ani si 2 luni de inchisoare cu executare pentru amenintare si distrugere. Condamnarea a primit-o de la Judetecatoria Harsova pe data de 24.02.2015.

Politistii Serviciului de Investigatii Criminale l-au asteptat la barbat la Unitatea de Primiri Urgente si imediat ce starea de sanatate a acestuia se va imbunatati, el va fi retinut si incarcerat.

Ilie Juvlea a suferit o fractura de antebrat drept si nu-i este pusa viata in pericol. Polistii au deschis si un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
10

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
28

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
135

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...