Surpriză neplăcută în urma unui control făcut de prefect la Drumuri Naționale

Surpriză neplăcută în urma unui control făcut de prefect la Drumuri Naționale
Prefectul județului a făcut în urmă cu câteva zile un control inopinat la Baza din Cătămărăști a Secției Drumuri Naționale, în perioada când Botoșaniul se afla sub avertizare Cod Galben, pentru a vedea dacă drumarii sunt pregătiți să intervină pe drumurile naționale.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu a spus că nu a găsit nici angajați, dar nici mașini pregătite să intervină dacă se impunea.

"Era doar o singură mașină, fără material antiderapant, nu era nicio mașină specializată pentru polei sau împrăștiere de material antiderapant. I-am sunat pe cei de la Drumuri Naționale, iar cei de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență au dispus controlul undeva la ora 05.00 dimineața. Oamenii s-au repliat și au adus mașinile acolo unde trebuiau să fie, la baza Cătămărăști, care deservește drumurile naționale și europene", a spus prefectul Dan Nechifor.

Prefectul a tras concluzia că acesta este motivul pentru care drumarii sunt mereu luați prin surprindere de primele ninsori.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
102

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
231

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
165

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...