Urban Serv SA solicită prelungirea liniei de creditare

Urban Serv SA solicită prelungirea liniei de creditare

Înființarea noului serviciu care se ocupă de administrarea piețelor, a oborului și a cimitirelor a făcut ca încasările reale ale societății municipale de salubrizare să scadă semnificativ.

Prin urmare, societatea Urban Serv SA  a solicitat prelungirea liniei de creditare, prin contractarea unei scrisori de garantare de bună execuție la o bancă de pe raza municipiului Botoșani.

Având în vedere necesitatea angajării în continuare a liniei de creditare, am solicitat prelungirea valabilității acestei linii de creditare. Solicitarea este motivată de faptul că în acest moment, încasarea contravalorii serviciilor prestate nu este constantă ci fluctuantă, cu termene legale de până la 45 de zile și în clipa de față nu dispunem în mod curent de resurse financiare suficiente pentru desfășurarea în condiții normale a activității de producție. Mai mult, vorbim și de plata datoriilor la bugetul de stat, local și furnizori care trebuie făcute la data scadentă, evitând în acest fel înregistrarea unor majorări de întârziere. Prelungirea liniei de credit va asigura cash-flow-ul necesar pentru prestarea serviciilor, a declarat Gabriel Tănase, directorul societății Urban Serv SA.

 

 

Spune-ne opinia ta