UPDATE Polițiștii au căutat în mașinile oprite o tânără care a sunat la 112 și a anunțat că a fost răpită! Vezi ce s-a întâmplat

UPDATE Polițiștii au căutat în mașinile oprite o tânără care a sunat la 112 și a anunțat că a fost răpită! Vezi ce s-a întâmplat
Un apel la 112 care anunța că o tânără a fost agresată și urcată cu forța într-un autoturism a pus în alertă, joi după-amiază, angajații Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani.

Apelul de ajutor ar fi fost făcut chiar de către femeia care ar fi pățit toate acestea, aceasta spunând la telefon că mașina în care a fost obligată să urce se deplasează pe drumul național Suceava-Botoșani.

Mai multe echipaje de poliție au oprit toate autoturismele care se deplasau dinspre Suceava către Botoșani, iar oamenii legii au verificat inclusiv în portbagaje.

Polițiștii au sunat și la numărul de telefon de pe care s-a făcut apelul la 112, la celălalt capăt răspunzându-le o tânără în vârstă de 23 de ani din Suceava, care însă a negat că ar fi cerut ajutor.

Femeia, Andreea N., de etnie romă, trăiește în concubinaj cu un bărbat din Botoșani, cei doi având și un copil. Aceștia obișnuiesc să se certe frecvent, femeia locuind când la Botoșani, când la Suceava.

În cursul zilei de joi, concubinul ei a mers la Suceava și a luat-o, au făcut împreună cumpărături din Botoșani, după care femeia ar fi trebuit să se întoarcă cu o ocazie, în județul vecin.

Polițiștii fac acum cercetări pentru a vedea dacă cea care a sunat la 112 este tânăra de 23 de ani.

“In jurul orei 13.40 catre Politia Municipiului Botosani a fost directionat un apel de urgenta prin care o femeie reclama faptul ca a fost agresata si fortata sa urce intr-un autoturism si ca se deplasa pe DN Suceava-Botosani. In urma activitatilor desfasurate se banuie ca apelanta ar fi o tanara de 23 de ani din municipiul Suceava si continuam verificarile pentru depistarea acesteia", a declarat Daniela Gheorghiescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

Dacă se va dovedi că femeia de 23 de ani a sunat la 112 și că a fost o alertă falsă, aceasta va fi amendată.

UPDATE


Tânăra de 23 de ani a fost amendată de polițiști cu 500 de lei. În urma verificărilor făcute s-a stabilit că aceasta a sunat la 112 după o ceartă cu concubinul, pe fondul geloziei, dar nu s-a dovedit că a fost agresată și băgată cu forța în mașină.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ești gata să faci un upgrade major în meseria ta?

astăzi, 17:14
26

Marți, 21 mai, de la ora 09:00, ești așteptat la Depozitul Castilio din strada Manolești nr. 46 pentru două prezentări de excepție!Află totul despre produsele Knauf și Soudal, însoți...

„Materna Botoșani”, un program de succes al municipalității!

astăzi, 15:10
79

Implementat la inițiativa primarului Cosmin Andrei și viceprimarilor Liviu Toma și Bogdan Buhăianu, acest program a fost bine primit de către familiile care se află într-un moment deosebit...

Pompierii botoșăneni pe podium la etapa națională a Concursului de Atletism și Cros „Cupa A.S.P.R.” (galerie foto)

astăzi, 14:52
67

Patru subofițeri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al Județului Botoșani sunt printre cei mai buni dintre pompierii militari din România, la...