UPDATE Mama si matusa copilei de opt ani, care ar fi fost vanduta pentru sex, au ajuns in fata instantei! Detalii șocante ies la iveală! FOTO

Mama si matusa fetitei de opt ani care a fost supusa la perversiuni sexuale inca din anul 2014, au fost aduse, joi dupa-amiaza, in fata instantei de judecata, dupa ce au fost retinute de politisti.

Cele doua femei, de 33, respectiv 38 de ani, au fost aduse la Judecatoria Botosani cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile, fiind suspectate ca au fost complice la chinurile repetate prin care a trecut copila. Mai exact, atat mama, cat si iubita unchiului sau, o trimiteau pe fetita de opt ani sa intretina relatii sexuale cu Ioan H., in varsta de 59 de ani, iar in schimbul "placerilor" de care beneficia monstrul cu chip uman, cele doua femei primeau alimente.

Oamenii din comuna Cosula, care locuiesc pe langa casa copilei, povestesc ca ar fi stiut chiar de la fetita ca barbatul "se da la ea", insa nicio persoana nu s-a gandit sa sune la 112 si sa anunte politia. Mai mult de atat, una dintre femeile din sat a fugarit-o acasa pe fata atunci cand aceasta a inceput sa-i povesteasca.

Vecinii barbatului acuzat de viol spun ca cele doua femei, impreuna cu fetita, erau vazute destul de des in casa barbatului, insa au crezut ca mama avea o relatie cu Ioan H., nicidecum ca aceasta isi vindea copila pentru placerile sexuale ale barbatului.

Copila mai are inca cinci frati si patru dintre acestia au ajuns in grija statului, alaturi de aceasta.

Ioan H. se afla si el in arest, fiind acuzat de infractiunea de viol in forma agravanta. Cazul a ieșit la iveală după ce o femeie a sunat la 112 și a spus oamenilor legii ce se întâmplă cu copila respectivă.

UPDATE

Judecătorii au admis propunerea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani și cele două femei au fost arestate preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzate de complicitate la viol.







 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

14 în cursa pentru președinte! Ei sunt candidații care ne cer votul în primul tur!

astăzi, 12:52

Biroul Electoral Central a stabilit, joi, ordinea de înscriere în buletinul de vot a candidaţilor la alegerile prezidenţiale. Tragerea la sorţi a fost efectuată în prezenţa memb...

Salonul Național de Arte Vizuale „Interferențe”, deschis la Noaptea Albă a Galeriilor!

astăzi, 12:28

Muzeul Județean Botoșani găzduiește, în perioada 12-31 octombrie 2024, în spațiul Galeriilor de Artă „Ștefan Luchian” Botoșani, Salonul Național de Arte Vizuale &bdquo...

Doi polițiști din Botoșani au respins mita oferită de o șoferiță! (Video)

astăzi, 11:21

Joi, 10 octombrie 2024, în jurul orei 10:40, ofițerii de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Botoșani au fost sesizați prin inte...