UPDATE! Foisorul de la izvorul de pe strada Dobosari a fost facut praf - GALERIE FOTO

Foisorul de la izvorul de unde foarte multi botosaneni consuma apa potabila, aflat pe strada Dobosari, in apropiere de InterFarm, a fost distrus marti la amiaza.

Nimeni nu stie cum a ajuns foisorul in starea in care se afla in acest moment, insa cel mai probabil un sofer a pierdut controlul masinii si a intrat in plin in foisor, intrucat acolo este o curba deosebit de periculoasa, iar pe zapada erau si urme de cauciucuri. Pe langa foisor, a fost scos din beton si un cos de gunoi. 

Foisorul de la izvor a fost construit in anul 2008 de fostul viceprimar Florin Ghiorghita impreuna cu un vecin. Actualul consilier local a declarat ca cel mai probabil tot el va suporta reparatiile.

"Am vazut si eu astazi ca foisorul a fost distrus. L-am construit in 2008 impreuna cu domnul Constantin Humelnicu si cu un vecin. Am discutat cu domnul Eugen Turcanu (n.r. director DSPSA Botosani) si daca nu-l repara ei, maine o sa-l repar eu", a declarat Florin Ghiorghita.

UPDATE 20:00: Politistii s-au sesizat in legatura cu presupusul accident de pe strada Dobosari si au efectuat cercetari la fata locului. Totusi, acestora le va fi greu sa-l gaseasca pe soferul care a facut praf foisorul si asta pentru ca nu a existat niciun martor.











 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Gloria Buzău, astăzi de la ora 18:00

astăzi, 16:07

Cea de-a zecea etapă din actualul sezon al SuperLigii debutează astăzi cu partida dintre FC Botoșani și Gloria Buzău. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Gloria Buzău! Singurul succes...

Pompierii botoșăneni alături de oamenii afectați de inundațiile din județul Galați, mărturisirea unui cetățean. „N-am salvat nimic, pe toate le-a prins” (foto, video)

astăzi, 15:31

Pompierii botoșăneni și-au început, vineri dimineață, misiunea în sprijinul oamenilor din județul Galați, afectați de inundații. Aceștia intervin, încă de la primele ore, ...