UPDATE Casă distrusă de flăcări, la Roma! FOTO

O familie din satul Roma a rămas fără o parte din agoniseala după ce casa i-a fost cuprinsă de un incendiu, vineri la prânz.

Incendiul a fost văzut de vecini care au sunat imediat la 112 și au cerut ajutor. Trei echipaje ale Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență s-au deplasat la fața locului, la sosirea pompierilor incendiul manifestându-se în interiorul locuinței.

Mai multe bunuri care erau în casă au ars, inclusiv geamurile și ușile, dar și o parte din acoperiș. Cauza izbucnirii acestui incendiu este în curs de stabilire.

UPDATE
Pompierii au intervenit mai bine de două ore pentru stingerea incendiului şi înlăturarea efectelor.
Totodată, a fost înlăturat pericolul de explozie, din casă fiind scoase trei butelii. Valoarea pagubelor a fost estimată la cca. 25.000 de lei.
În urma cercetărilor efectuate la faţa locului s-a stabilit că incendiul a fost generat, cel mai probabil, din cauza unor defecţiuni apărute la instalaţia electrică.






 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Activități de informare și educare preventivă, realizate de ISU Botoșani în trei unități școlare din județ! (foto)

Friday, 11 October 2024

Peste 700 de elevi, cadre didactice și personal auxiliar au participat, astăzi, la mai multe activități de informare și educare preventivă desfășurate de pompieri la Școala Gimnazială nr. 4 ...

Primăria Botoșani, partener în Campania de iluminat architectural „Ziua Părinților de Îngeri”! (foto)

Friday, 11 October 2024

În semn de solidaritate cu familiile care au suferit astfel de pierderi, mai multe clădiri emblematice din 13 orașe din țară vor fi iluminate în culorile roz și bleu, simboluri ale sp...

S-a semnat contractul pentru extinderea rețelei de canalizare în zona Lebăda și satul Curtești! (foto)

Friday, 11 October 2024

Această investiție a fost solicitată de rezidenții din zonă încă din anul 2019, prin interpelări în Consiliul Local și adrese scrise. În urma acestor solicitări, Primăria B...