Unul dintre cei mai vechi lideri de sindicat din sănătatea botoșăneană a renunțat la funcție

Unul dintre cei mai vechi lideri de sindicat din sănătatea botoșăneană a renunțat la funcție
După 17 ani în care s-a aflat la conducerea unuia dintre cele mai mari sindicate din domeniul sanitar a renunțat la funcția de președinte, deși mandatul îi expiră abia la anul.

Este vorba de Octavian Dumitru, care din aprilie 1999 se află la conducerea Sindicatului Sanitas.

În urmă cu câteva zile, Dumitru a decis să se retragă din funcția de președinte, locul acestuia la conducerea sindicatului fiind luat de Lia Temciuc, care până acum a ocupat funcția de prim-vicepreședinte, fiind și liderul sindical de la nivelul Spitalului Județean Mavromati.

Octavian Dumitru a precizat că îi va mai reprezenta o perioadă pe salariații de la Săveni, dar va fi simplu membru în cadrul Consiliului Județean al Sindicatului Sanitas.

“Am considerat că e momentul să mă retrag și cred că și multă lume aștepta chestiunea asta. Au fost unele momente care nu mi s-au părut a fi așa cum trebuie, eu voiam o atmosferă liniștită de lucru, să meargă lucrurile de la sine, dar nu a fost așa și am decis că e bine să mă retrag. Probabil lumea aștepta să apară și fețe noi", ne-a declarat Octavian Dumitru.

Cât privește mișcarea sindicală existenă la nivelul sistemului de sănătate, Dumitru a afirmat că: “Este plină de piedici și de opreliști din toate direcțiile."

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
258

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
316

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

Duminică, 5 Mai 2024
712

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...