UNPR vrea capul lui Boc. Liviu Campanu, propus ministru al Sanatatii!

UNPR vrea capul lui Boc. Liviu Campanu, propus ministru al Sanatatii!

LIVIU CAMPANU

Remanierea Guvernului, decisă exclusiv de către democrat-liberali fără a  lua în considerare şi numele propuse de partenerii de Coaliţie, i-a deranjat pe mai mulţi parlamentari de la UNPR care nu văd cu ochi buni noul Cabinet Boc V, scrie cotidianul Puterea.

"Au stins un incendiu, dar nu au rezolvat problema. Emil Boc a fost prins între preşedintele Traian Băsescu şi furia grupurilor parlamentare, motiv pentru care a acceptat orice fără să ia în considerare şi propunerile venite de la UNPR", au declarat lideri din conducerea partidului lui Oprea.

Vicepreşedintele Cristian Diaconescu a arătat şi el că nemulţumirile din UNPR sunt reale, în condiţiile în care mai mulţi lideri aşteptau să fie sunaţi de către premier. "Domnul Boc nu a avut nevoie de expertiza nimănui din partidul nostru", a explicat diplomatic fostul ministru de externe frustrarea existentă în partidul lui Gabriel Oprea. "Sunt probleme şi în teritoriu, acolo unde oamenii susţinuţi de UNPR nu sunt numiţi în deconcentrate", s-au plâns locotenenţii lui Oprea.

Cine se visa ministru

Numele lui Cristian Diaconescu a fost vehiculat după plecarea din PSD pentru portofoliul justiţiei şi cel de externe. Diaconescu a declarat că nu va respinge o astfel de ofertă, deoarece este un profesionist.

Fostul pesedist Valeriu Steriu a fost în cărţi pentru Ministerul Agriculturii, dar a pierdut bătălia cu democrat-liberalul Valeriu Tabără. Pentru acelaşi minister a fost nominalizat de către UNPR şi secretarul de stat Adrian Rădulescu.

Pentru Ministerul Sănătăţii, cei de la UNPR l-au propus pe vicepreşedintele Liviu Câmpanu, ex-PNL.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
42

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...

ISU Botoșani, îndemn la respectarea regulilor de prevenire a incendiilor cu ocazia pregătirilor de Paște!

astăzi, 13:17
20

Respectarea unor reguli simple poate preveni producerea unui incendiu cauzat de lăsarea nesupravegheată a aparatelor de gătit. De aceea, ISU Botoșani recomandă:- Nu lăsaţi mâncarea pe...

Expoziție-concurs dedicată Sărbătorilor Pascale la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 12:16
40

Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” (Filiala Primăverii) Botoșani invită iubitorii de frumos să admire expoziția - concurs  „Lumină din lumină".Organizată d...