UNPR mai are un parlamentar la Botoșani!

UNPR mai are un parlamentar la Botoșani!
Uniunea Națională pentru Progresul României are de astăzi încă un parlamentar de Botoșani, pe lângă senatorul Șerban Mihăilescu.

Deputatul Liliana Mincă s-a înscris, luni, în UNPR, urmând să îşi desfăşoare activitatea în cadrul grupului parlamentar PSD din Cameră, informează Mediafax.

Liliana Mincă a fost aleasă deputat în colegiul uninominal 3 din Botoşani, iar Ştefan Dalca în colegiul uninominal 7 din Arad, ambii candidând la alegerile din 2012 din partea PPDD.

Mincă a făcut parte în sesiunea parlamentară precedentă din grupul "Democrat şi Popular", grup alcătuit din deputaţi care au plecat sau au fost excluşi din PPDD. Parlamentari din acest grup au înfiinţat o nouă formaţiune politică, Partidul Naţional Democrat, PND fiind înscris oficial, în iunie, în Registrul partidelor politice, în urma unei cereri depuse de deputatul Daniel Fenechiu, mai scrie Mediafax.

Duminică, UNPR a anunţat că PPDD a fuzionat prin absorbţie cu UNPR, în urma unei reuniuni comune a Conferinţei naţionale a UNPR şi a Congresului PPDD.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un bărbat rănit într-un accident a rămas blocat în mașină, au intervenit pompierii!

astăzi, 17:55

Un bărbat, în vârstă de 44 de ani, a fost rănit după ce mașina pe care o conducea a părăsit partea carosabilă și a ajuns într-un gard. Evenimentul s-a produs pe raza localit...

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
305

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
49

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...