Una dintre SIAMEZELE anilor `80 din Botosani a ajuns la Unitatea de Primiri Urgente - FOTO

Una dintre SIAMEZELE anilor `80 din Botosani a ajuns la Unitatea de Primiri Urgente - FOTO
Gherghina Boaru, una dintre cele două surori din Botosani, cunoscute ca siamezele anilor `80, a ajuns, duminica dupa-amiaza, la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean "Mavromati", dupa ce s-a simtit rau.

Aceasta a fost plecata în Italia la muncă, iar acolo a fost diagnosticata cu ciroza hepatica, insa nu a vrut sa fie tratata in peninsula si s-a intors acasa. Ea a fost preluata de o ambulanta si transportata la Botosani.

Astazi, Gherghina s-a simtit rau, acuzand dureri abdominale, iar mama ei a sunat de urgenta la 112. O ambulanta a preluat-o pe femeie si a transportat-o la Unitatea de Primiri Urgente Botosani. Gherghina spune că s-a îmbolnăvit din cauza muncii grele şi a stresului.



Siamezele Lina şi Gherghina Boaru (foto sus) au impresionat România anilor `80, când s-au născut lipite în dreptul inimii, de la stern la ombilic. Pe atunci, în România nu se putea face operaţia de separare, iar mama lor se temea ca fetele vor ajunge la un circ şi toată lumea va râde de ele.

Şansa lor a venit la şase luni de la naştere, când o echipă de 28 de medici din Elveţia au reuşit să le separe, după o operaţie care a durat 10 ore. Atunci a fost a treia operaţie reuşită din lume.







 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

astăzi, 21:10
60

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...

Pompieri chemați în ajutor pentru a salva o pisică dintr-o fântână! (foto, video)

astăzi, 19:50
134

Intervenție specială a pompierilor botoșăneni, sâmbătă după-amiază. Salvatorii au fost solicitați să intervină în zona de case de la Hudum pentru a salva o pisică dintr-o f&aci...

Ana Maria Furtună a dispărut de la domiciliu de trei zile, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 19:38
133

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere de 31 de ani  din satul și comuna Hilișeu Horia, care a părăsit domiciliul la data de 15 mai a.c.,  ...