Un tânăr plecat la muncă în Germania este de negăsit. Sunați la 112 dacă l-ați văzut pe Gabriel

Un tânăr, în vârstă de 30 de ani, plecat la muncă în Germania este de negăsit, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

Potrivit sursei citate, oamenii legii au fost sesizați astăzi că, tânărul muncea în Germania și ar trebuit să se întoarcă în țară în luna martie, însă nu a mai păstrat legătura cu familia, dar nici nu a revenit acasă.

Tiberiu Gabriel Ducan este din comuna Sulița, județul Botoșani, și are 1,70 metri înălțime, 75 de kilograme, păr șaten, tuns scurt, început de calviție și ochi căprui.

„Rugăm cetățenii care dețin informații cu privire la această persoană să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție”, este mesajul transmis de polițiști.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Unde vor învăța de luni elevii unui renumit colegiu din Botoșani, ping-pong pentru găsirea soluțiilor! (foto, video)

astăzi, 16:09

Deși anul școlar a început pe data de 9 septembrie și se discută despre relocarea elevilor din municipiul reședință de județ de luni de zile, la Colegiul Național „Mihai Eminescu&...

PNL Botoșani începe cu prezentarea membrilor Biroului Politic Local. Avocat Mirela Lăcătușu: „Echipa nou formată are un suflu care mi se potrivește” (foto, video)

astăzi, 15:17

Partidul Național Liberal (PNL) – Filiala Botoșani a început prezentarea noilor membri ai Biroului Politic Local. Vineri dimineață la sediul de campanie a avut loc o conferință de...

Botoșani: Peste 100.000 de hectare de culturi agricole, grav afectate de seceta pedologică!

astăzi, 12:32

La nivelul județului nostru, cultura de primăvară este cu mult mai afectată decât cea de toamnă. Potrivit lui Dan Nechifor, prefectul județului Botoșani, pentru culturile de primăvar...