Un tânăr de 29 de ani i-a uimit pe medici!

Un tânăr în vârstă de 29 de ani, din municipiul Botoşani, a fost diagnosticat de medici cu o afecţiune întâlnită cel mai frecvent la persoane care au peste 50 de ani, fapt ce a luat prin suprindere chiar şi cadrele medicale.

Bărbatul s-a prezentat, miercuri, la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean, acuzând o stare de rău, spunând că se simte aşa de mai multe zile.

Tânărul a fost supus mai multor investigaţii fiind diagnosticat cu anevrism de aortă abdominală. El a fost rămas internat în spital.

In general, anevrismul de aorta abdominala nu prezinta simptome si este descoperit cu ocazia unei examinari de rutina. Dar, in cazul cresterii acestuia in dimensiuni, poate determina durere sau disconfort la nivelul abdomenului, durere in spate, care poate iradia pana la nivelul picioarelor sau al feselor, sau o senzatie pulsatila la nivelul abdomenului.

In cazul in care, la nivelul anevrismului, s-a produs ruptura unui cheag de sange care a blocat circulatia sangelui intr-un anumit teritoriu, se manifesta prin aparitia unui deget negru sau albastru la nivelul piciorului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Activități preventive în sistem integrat, desfășurate de specialiștii de la Antidrog cu elevii Colegiului Economic „Octav Onicescu” Botoșani! (foto)

astăzi, 20:00

Cei 120 de elevi participanți la activități au discutat împreună cu specialiștii antidrog și polițiștii despre planurile lor de viitor și despre modalitățile în care aceste obie...

Dramaturgi de toate vârstele, așteptați să participe la Festivalul-Concurs de Creație și Interpretare a Piesei de Teatru într-un Act „Mihail Sorbul”!

astăzi, 19:20

Desfășurat o dată la doi ani, festivalul își propune prin ambele secțiuni – creație și interpretare - descoperirea și promovarea talentelor dramaturgice în rândul amato...

Valeriu Iftime, PNL: „Stau și mă întreb: Totuși, cine a condus județul ăsta?” (Video)

astăzi, 18:45

„Una din întrebări a fost direcția în care se îndraptă județul Botoșani, dacă este una bună sau greșită. Sigur că e neplăcut să afli că 80% dintre botoșăneni spu...