Un tanar de 17 ani a talharit o femeie de 60 de ani. Ambii se aflau la pescuit!

Un tanar de 17 ani a talharit o femeie de 60 de ani. Ambii se aflau la pescuit!
Aventuri la pescuit! O botosaneanca in varsta de 60 de ani, plecata la pescuit cu tot cu poseta, a atras atentia unui tanar de 17 ani, care a pus degraba la cale un plan de atac.

Astfel, intr-un moment de neatentie, Ilie cel viteaz, aflat de asemenea la pescuit, si-a lovit victima pe la spate, dupa care a impins-o in apa. Apoi a luat poseta si s-a facut nevazut. Asta pana cand i-au luat urma politistii.

Duminica, S. Stela, de 60 de ani, din municipiul Botosani, s-a deplasat cu un maxi-taxi din municipiul Botosani pana la ferma de ovine Popauti, iar de aici a mers pe un drum satesc la paraul denumit popular Morisca, avand asupra sa scule de pescuit si o poseta cu bunurile personale.

In jurul orei 16.00, a fost abordata de un tanar, aflat de asemenea la pescuit, care, folosindu-se de un moment de neatentie a partii vatamate, a lovit-o pe la spate, proiectand-o in parau, imprejurare in care i-a sustras poseta si a disparut din acea zona.

A fost identificat autorul talhariei in persoana lui H. Marcel Ilie, de 17 ani, din satul Rosiori, comuna Rachiti.

In cauza se efectueaza cercetari fata de H. Marcel Ilie sub aspectul comiterii infractiuni de talharie, prejudiciul fiind recuperat integral.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
283

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
337

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

Duminică, 5 Mai 2024
790

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...