Fratele lui Liviu Varciu a murit incercand sa salveze un motociclist!

Fratele lui Liviu Varciu a murit incercand sa salveze un motociclist!

 IONUT VARCIU  

La o zi dupa teribilul accident in care si-a pierdut viata Ionut Varciu, fratele de 30 de ani al lui Liviu de la L.A., apar noi declaratii socante ale martorilor oculari.

O familie din Oradea, aflata in drum spre Jupiter, a vazut teribilul accident si le-a acordat ranitilor primul ajutor. Potrivit oradenilor, totul s-a petrecut din cauza unui motociclist teribilist.

Potrivit declaratiilor oradeanului, accidentul a avut loc la aproximativ 6 kilometri de Constanta: "Am vazut un motociclist trecand foarte aproape de masina respectiva, chiar cred ca a si atins-o. Soferul a tras de volan ca sa-l evite si atunci a pierdut controlul masinii", a povestit martorul.

Barbatul de 47 de ani din Oradea si insotitoarea sa au fost primii care au sarit sa acorde primul ajutor.

"Dupa accident soferul inca traia, misca doar mainile, dar nu putea vorbi", continua relatarea oradeanul. In acest timp Emilia Ciursas a sunat la Salvare.

"Mai intai a venit politia dupa vreo 7-8 minute, apoi cei de la descarcerari, pompierii si abia dupa vreo 28 de minute a ajuns si masina Salvarii. Dar cred ca era prea tarziu, parea ca baiatul murise", concluzioneaza barbatul.

"Mai este o problema. Din ce am inteles politia ar fi spus ca nu a avut pusa centura de siguranta si din cauza asta a murit. Va spun sigur ca avea centura legata!", incheie Emilia.

Reamintim ca Ionut Varciu, fratele cantaretului Liviu de la L.A., si-a pierdut viata duminica, intr-un cumplit accident de masina. Avea numai 30 de ani. Ionut Varciu iesea din localitatea Ovidiu cand a pierdut controlul volanului autoturismului Mitsubishi. S-a lovit de un parapet, dupa care s-a rasturnat pe camp. In urma impactului a murit.

Alaturi de el se afla un coleg de la ISU Dobrogea, care e acum in stare grava. Veniti la locul accidentului, parintii lui Liviu si Ionut au lesinat din cauza socului si au fost luati cu Salvarea.

Ionut Varciu Serbanescu era subofiter in cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dobrogea, unde lucra de aproape doi ani ca sofer in cadrul Serviciului Logistic.

Reprezentantii ISU Dobrogea sustin ca la momentul producerii accidentului cei doi se aflau in timpul orelor de serviciu. Ionut Varciu era casatorit si avea un baiat.

Pasionat de tuning, Ionut Varciu si-a modificat in cursul anului trecut masina in care a decedat.

Sursa: Cancan & Telegraf Constanta

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
245

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
308

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
241

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...