Un tanar arestat pentru ca a condus baut, eliberat pe cautiune! VEZI cat a platit

Un tanar arestat pentru ca a condus baut, eliberat pe cautiune! VEZI cat a platit
Un barbat in varsta de 33 de ani, care pe data de 14 decembrie a fost prins la volan, pe strada Calea Nationala, din municipiu, cu o concentratie de 1,07 mg/l alcool pur in aerul expirat, a fost eliberat, vineri, pe cautiune de magistratii Tribunalului Botosani.

De asemenea, pe timpul cercetărilor, Mihai Catalin Bercea a avut o atitudine sfidătoare față de organele de poliție, adresând amenințări și înjurii acestora, iar în timp ce se afla în sediul unității de poliție, unde a fost condus pentru efectuarea de verificări, a distrus, cu intenţie, geamul unei ferestre.

Tanarul a depus cerere de eliberare pe cautiune, care i-a fost respinsa, pe data de 13 februarie, de Judecatoria Botosani, insa a facut recurs, iar magistratii Tribunalului Botosani au admis cererea, acesta platind 6.000 de lei pentru a iesi din arest.

El nu are voie sa se apropie de politistul care s-a constituit parte vatamata in dosar si nici de familia acestuia.

“Pe timpul liberării provizorii pe cauţiune, instanta impune inculpatului respectarea următoarelor obligaţii: să nu depăşească teritoriul României, fără încuviinţarea instanţei; să se prezinte la instanţa de judecată ori de cate ori este chemat; să se prezinte la Poliţia municipiului Botoşani, pe care instanţa o desemnează cu supravegherea inculpatului, conform programului de supraveghere întocmit de aceasta sau ori de cate ori este chemat; să nu îşi schimbe locuinţa fără încuviinţarea instanţei care a dispus măsura; să nu deţină, să nu folosească şi să nu poarte nici o categorie de arme; să nu se apropie de partea vătămată, membrii familiei acesteia, precum şi de martorii din lucrări şi să nu comunice cu aceştia direct sau indirect; să nu conducă nici o categorie de autovehicule", se arata pe site-ul Tribunalului Botosani.

Mihai Catalin Bercea este acuzat de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică peste limita legală, sfidarea organelor judiciare și distrugere.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Foc într-un apartament din municipiul Botoșani, vecinii au chemat urgent pompierii! (Foto)

Duminică, 19 Mai 2024
560

Mai multe bunuri din bucătăria unui apartament, situat la etajul III, au fost cuprinse de flăcări. Când s-a produs evenimentul de pe strada Vârnav, proprietarii nu erau acasă. Vecinii...

Valeriu Iftime: Cu atâtea exemple demne de urmat, sunt sigur că vom reuși să realizăm o dezvoltare reală și la Botoșani! (Video)

Duminică, 19 Mai 2024
64

Domnul Bolojan, timp de ani de zile, a oferit Oradiei și județului Bihor un model de administrație publică, eficiență și investiții durabile. În scurta mea vizită în județul Biho...

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

Duminică, 19 Mai 2024
73

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...