Un şofer băut a acroşat o maşină şi a fugit!

Un şofer băut a acroşat o maşină şi a fugit!
Un bărbat în vârstă de 33 de ani, din Copălău, s-a ales cu dosar penal după ce a acroşat o maşină şi a părăsit locul faptei, fără încuviinţarea organelor de poliţie. Când a fost prins, oamenii legii au avut surpriza să constate că acesta avea şi o concentraţie de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 20.07.2012, în jurul orei 19.00, Poliţia oraşului Flămânzi a fost sesizată cu privire la faptul că pe DE 58, la ieşirea din localitatea Copălău, s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane, iar unul dintre conducătorii auto implicaţi a părăsit locul producerii evenimentului.

Pe baza semnalmentelor comunicate, autovehiculul condus de acesta a fost identificat şi oprit la intrarea în municipiul Botoşani, pe şoseaua Iaşiului, de poliţiştii rutieri, care au identificat conducătorul auto în persoana lui Dumitru G., de 33 ani, din localitatea Cotu, comuna Copălău.

De asemenea, s-a stabilit că, în jurul orei 17.40, în timp ce acesta conducea autoturismul pe DE 58, pe relaţia Flămânzi-Botoşani, s-a angajat în depăşirea autoturismului condus de Sidorel U., de 42 ani, din municipiul Iaşi, împrejurare în care îl acroşează, cele două autovehicule intrând în coliziune.

În urma accidentului a rezultat vătămarea coporală uşoară a Nicoletei U., pasageră în autoturismul condus de Sidorel U., care a fost transportată la Spitalul Judeţean Botoşani.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, în cazul lui Dumitru G. rezultând o concentraţie de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat; acestuia i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de Dumitru G. se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Trei incendii de vegetație uscată în mai multe localități din Botoșani, semnalul pompierilor! (foto)

astăzi, 08:25

Incendierea vegetației uscate sau a resturilor vegetale este interzisă, transmit reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al județului Botoșani....

Calendar Ortodox: Astăzi sărbătorim Sfânta şi Marea Joi (Denia celor 12 Evanghelii)!

astăzi, 08:07
13

Sfântul Ierarh Atanasie s-a născut la sfârşitul secolului al 16-lea în insula Creta. După moartea tatălui său s-a călugărit la metocul sinaitic din Iraclion, primind numele At...

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
929

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...