Un șef de la societatea Conrec, lovit de o mașină! FOTO

Un șef de la societatea Conrec, lovit de o mașină! FOTO
Un angajat al societății Conrec, în vârstă de 54 de ani, a ajuns luni la Unitatea de Primiri Urgențe după ce a fost lovit de o mașină pe strada Independenței, din municipiul Botoșani.

Iulică Filip, șef aprovizionare la Conrec, a coborât dintr-o autoutilitară, în apropiere de Rapsodia Conf, pentru a merge acasă să ia ceva, și s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure, moment în care a fost lovit de un Renault condus de un bărbat în vârstă de 34 de ani.

În urma impactului, parbrizul mașinii s-a spart iar bărbatul de 54 de ani a căzut pe asfalt.

O ambulanță a ajuns în scurt timp la fața locului, și după ce cadrele medicale i-au acordat primele îngijiri bărbatul a fost transportat la spital, acesta fiind diagnosticat cu un traumatism cranio-cerebral, traumatism la nivelul genunchiului și escoriații la nivelul feței.  La fața locului au ajuns și polițiștii care au declanșat o anchetă.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. El a spus că pietonul i-a sărit dintr-o dată în fața mașinii și nu a a vut cum să îl evite.





 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Medaliați la olimpiade naționale: Elevi care fac cinste școlii din Botoșani! (Foto)

astăzi, 11:17
2

Elevii din Botoșani urcă pe podiumurile competițiilor naționale. Sunt apreciați pentru capacitatea lor de a descifra tainele cifrelor, și nu numai, de a sintetiza mii de ore de stiu în doa...

(A) ROLAND PARTNERS S.R.L. - Comunicat de presă

astăzi, 10:52
28

Beneficiarul ROLAND PARTNERS S.R.L., cu sediul în Municipiul Botoșani, Str. George Enescu, Nr. 2, Bloc P2, Scara A, Etaj 3, Ap. 9, județul Botoșani, urmează să implementeze proiectul "...

Acuzații de BLAT după meciul Petrolul - FC Botoșani. ”Arătau ca niște maidanezi jigăriți, gudurându-se pe lângă botoșănenii veniți la sigur…” (Video)

astăzi, 10:03
363

Partida a avut o dinamică extrem de imprevizibilă, asta după ce în minutul 67 prahovenii au solicitat un penalty pentru un fault asupra lui Musi, fotbalist împrumutat de FCSB la Petrolu...