Prins de jandarmi, după ce a furat 46 de lei din buzunarul unui bărbat!

Prins de jandarmi, după ce a furat 46 de lei din buzunarul unui bărbat!
În data de 31 iulie, în jurul orei 15.30, un echipaj de jandarmi, care acţiona pe raza municipiului Dorohoi a fost sesizat de un trecător despre faptul că un tânăr i-a sustras o sumă de bani unui bărbat aflat în apropierea bisericii "Sfânta Vineri", de pe Bulevardul Victoriei.

Jandarmii au luat legătura cu persoana păgubită şi, în baza semnalmentelor furnizate de aceasta, au identificat un tânăr în vârstă de aproximativ 18 ani, care, după ce a sustras suma de 46 de lei din buzunarul de la pieptul bărbatului, profitând de neatenţia acestuia, a luat-o la fugă spre centrul oraşului.

Tânărul şi-a recunoscut fapta, iar suma de bani, pe care jandarmii au găsit-o asupra sa în urma controlului corporal, a fost restituită proprietarului.

Lucrătorii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani au întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, dosarul fiind înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Dorohoi.

"Recomandăm cetăţenilor ca atunci când se află în spaţii publice, în special în zone aglomerate, să păstreze banii sau alte bunuri de valoare în buzunare mai greu "accesibile" celor care au preocupări de acest gen", transmite Compartimentul Informare şi Relaţii Publice din cadrul IJJ Botoşani.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Focul pus cu intenție a distrus tone de furaje, pompierii au reușit să salveze casa și animalele!

astăzi, 10:52
113

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local....

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
414

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...

”LOC DE DAT CU ... EPIGRAMA” - 300

astăzi, 08:41
63

Georgică Manole, în recentul volum, publicat la Editura Stef, Iași, ”Cu, de, la, în, pe, prin, sub, către, contra... cărților epigramiștilor”, zici - undeva - că ”...