Un roman din Spania si-a sechestrat prietena si i-a dat sa bea apa cu sare

Un roman a fost arestat in Madrid, dupa ce si-a sechestrat prietena si i-a dat sa bea apa cu sare, pentru a o forta sa se prostitueze.

Cei doi s-au intalnit in urma cu trei luni si au venit in vacanta la Madrid impreuna. Barbatul in varsta de 27 de ani i-a spus fetei, care avea doar 17 ani, ca va trebui sa-si plateasca calatoria prin prostitutie, informeaza EuroWeeklyNews.

Fata a refuzat, asa ca acesta a inchis-o intr-un apartament si a tinut-o fara mancare, dandu-i sa bea cate un pahar de apa cu sare la fiecare 15 minute.

Fata a reusit sa scape si a alertat politia. Tanara a fost internata in spital avand si insuficienta renala din cauza tratamentului la care a fost supusa, dar si contuzii si vanatai.

Barbatul ii facuse fetei si acte false care aratau ca are peste 18 ani, pentru ca minora nu primise incuviintarea parintilor pentru a iesi din tara.

Italia: Prostituata romanca moarta intr-un accident rutier  
   
O prostituata romanca a murit in cursul noptii de marti spre miercuri din cauza unui accident rutier care s-a petrecut la periferia orasului italian Foggia.

Maria Cristina Turcu, in varsta de 28 de ani, a fost lovita mortal de un Mercedes condus de un italian, in varsta de 67 de ani, informeaza Corriere del Mezzogiorno.

Potrivit primelor date ale anchetei, romanca se afla pe marginea strazii impreuna cu alte doua conationale si ele prostituate, cand a fost lovita de masina.

Italianul a pierdut controlul volanului, a lovit prostituata si a ajuns in camp. Victima a fost transportata la spital, dar in cursul noptii a murit, scrie ziare.com.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Pelerinaj cu preoți și preotese la mănăstirile din județele Neamț, Botoșani și Suceava!

astăzi, 11:24

La inițiativa părintelui protopop Valentin Tofan, în Protopopiatul Piatra Neamț s-a organizat în perioada 23-25 septembrie, un pelerinaj cu preoții protoieriei și familiile lor, intit...

Cod portocaliu de vreme severă în județul Botoșani, anunțul meteorologilor!

astăzi, 10:16

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis un cod portocaliu de vreme severă valabil de duminică, 29 septembrie, până luni, 30 septembrie, ora 10:00. Zonele afectate sunt Mold...

Accident grav într-o comună din Botoșani, patru persoane au ajuns la spital! (foto)

astăzi, 09:08

Patru persoane, cu vârste între 59 și 66 de ani, au ajuns la spital în urma unui accident rutier ce s-a produs, sâmbătă dimineață, în localitatea Blândești. &...