Un roman acuzat de frauda in SUA a inghitit un stick cu probe incriminatorii

Un roman acuzat de frauda in SUA a inghitit un stick cu probe incriminatorii
Agentii FBI au obtinut un mandat pentru a recupera stick-ul de memorie, ramas in stomacul romanului, tanarul fiind supus unei interventii chirurgicale.

Un roman judecat pentru fraude electronice de catre o instanta din Brooklyn a inghitit un flash drive USB, pentru a ascunde probe ce-l incriminau.

"Am inghitit un stick de memorie", a recunoscut senin Florin Necula, in fata Curtii Federale de Justitie din Brooklyn.

Afirmatia l-a lasat perplex pe judecatorul Viktor Pohorelsky, a carui reactie a fost: "Poftiiiim?", scrie NY Daily News. Romanul a dezvaluit, in fata judecatorului, ca stick-ul inghitit continea informatii care puteau fi folosite impotriva sa, la proces.

In luna ianuarie, agentii federali au patruns cu forta in locuinta sa din Long Island City, Queens, moment in care Necula a pus mana pe obiectul incriminator si l-a inghitit.

Florin Necula, 32 de ani, risca pana la 4 ani de inchisoare si apoi deportarea in Romania, dupa executarea sentintei, scrie ziare.com.
 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Alexandra Huțu: „Pentru cinstirea veteranilor de război, continuăm și în acest an Concursul de eseuri „Eroul de lângă mine” (Foto)

astăzi, 17:20
11

Concursul este destinat elevilor botoșăneni și urmărește valorificarea și transmiterea experiențelor veteranilor de război botoșăneni și ale familiilor acestora în conștiința elevil...

Programul casieriilor Nova Apaserv în vacanța de Paște!

astăzi, 15:52
31

În perioada 1 – 7 mai casieriile societății Nova Apaserv vor avea un program diferit. Astfel, de 1 Mai doar unele casierii vor fi deschise publicului.Este vorba despre cea de pe Bule...

(P) Ghid complet pentru achiziționarea unui nou aragaz

astăzi, 15:40
54

Cu ce îți petreci cel mai mult timp în bucătărie? Cu gătitul, desigur! Asta înseamnă că ai nevoie de cele mai bune aparate care să-ți ușureze munca și să facă din rețete...