Un primar ameninţă că dă societatea Nova Apaserv în judecată!

Un primar ameninţă că dă societatea Nova Apaserv în judecată!
Un primar din judeţ ameninţă că va da în judecată societatea Nova Apaserv, fiind nemulţumit de modul în care operatorul de apă a intervenit la remedierea avariilor apărute la reţeaua de alimentare.

Primarul comunei Răchiţi, Gheorghe Iacob, susţine că cei de la Nova Apaserv nu au mai readus carosabilul la starea initială după ce au făcut lucrări la reţea, iar acum primăria riscă sancţiuni  pentru că drumul a fost reabilitat cu fonduri comunitare.

În plus, primarul este nemulţumit că cei de la societatea Nova Apaserv nu montează un aparat care să rezolve problema presiunii apei.

“Au fost probleme, locuitorii din comună nu au avut apă din cauza instalaţiei şi acum s-a rezolvat cu presiunea dar nu au rezolvat cu montarea unui regularizator de presiune. Ei au spus că lucrează la contractări să refacă asfaltarea acolo unde au intervenit la avarii, trebuiau să vină să scoată autorizaţie de intervenţie,  dar nu au făcut-o, iar noi lucrările le avem pe măsura 322 şi Uniunea Europeană ne verifică şi aşteptăm în cel mai scurt tip ca cei de la apă să rezolve problemele. Dacă nu vin până la 30 aprilie...", a spus Gheorghe Iacob.

 

Spune-ne opinia ta