Un poliţist care a filmat un gândac la serviciu, anchetat pentru că nu a cerut permisiunea şefilor cu 15 zile înainte!

Un poliţist din Teleorman riscă să fie destituit pentru că a filmat un gândac care se plimba pe birou fără să fi cerut acordul şefilor cu 15 zile înainte, iar aceştia au deschis o anchetă. Ministrul de Interne. Carmen Dan, a declarat vineri seara că aşteaptă rezultatul cercetării.

Un poliţist care a filmat un gândac la serviciu, anchetat pentru că nu a cerut permisiunea şefilor cu 15 zile înainte!

Imaginile cu gândacul plimbându-se pe un birou au apărut pe pagina de Facebook a Sindicatului Poliţiştilor din România "Diamantul", în cele din urmă stabilindu-se că acestea ar fi fost filmate de agentul şef adjunct de poliţie Chivu Adrian Cristinel de la Inspectoratul de Poliţie Teleorman.

Acum, poliţistul este cercetat disciplinar şi riscă sancţionarea pentru că a filmat când gândacul se plimba pe biroul din sediul Centrului Operaţional al instituţiei. Mai exact, poliţistul este cercetat pentru că a fotografiat fără autorizare gândacul de pe birou, înainte să solicite acordul conducerii Inspectoratului de Poliţie Teleorman.

Potrivit Legii 360 din 2002 privind Statutul Poliţistului, agentul împotriva căruia IPJ Teleorman a anunţat că a declanşat cercetarea disciplinară pentru încărcarea prevederilor din hotărârea 585/2002 constând în faptul că ar fi efectuat fotografii fără autorizare, riscă de la avertisment până la destituirea din poliţie, scrie gandul.info, care postează şi filmarea.

Altfel spus, poliţistul este anchetat pentru că nu ar fi făcut o cerere către conducerea IPJ, cu 15 zile înainte să filmeze gândacul.

Ministrul de interne, Carmen Dan, a declarat, vineri seara, într-o conferinţă de presă susţinută la Bistriţa, că decizia conducerii IPJ Teleorman de a-l ancheta pe agentul de poliţie care a filmat pe biroul său un gândac, în dorinţa de a arăta condiţiile mizere din unităţile de poliţie, este una bună, problema fiind însă existenţa insectei. "Este o abordare care a fost făcută publică astăzi. Dacă s-a luat decizia cercetării eu zic că este bine. Trebuie să se analizeze în ce condiţii a simţit poliţistul nevoia să filmeze acea insectă, că există acea insectă este o problemă şi tocmai de aceea aştept şi eu să văd care sunt concluziile acestei cercetări", a răspuns ministrul de Interne la o întrebare despre anchetarea unui poliţist din Teleorman care filmat cum un gândac se plimbă nestingherit într-un birou de poliţie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...