Un politist acuzat de luare mita se plange ca, in Penitenciarul Botosani, a fost pus intr-o celula cu recidivisti periculosi si fumatori!

Un politist acuzat de luare mita se plange ca, in Penitenciarul Botosani, a fost pus intr-o celula cu recidivisti periculosi si fumatori!

   newsme.ro

Poliţistul Florin Muscă, acuzat de luare de mită, s-a plâns, ieri, în instanţa Curţii de Apel Suceava, că Penitenciarul Botoşani nu are întotdeauna bani să trimită deţinuţii la recurs, în Capitală. Inculpatul a mai spus că a fost băgat în celulă, la Botoşani, cu recidivişti periculoşi, care fumează (el nefiind fumător).

Florin Muscă, în vârstă de 32 de ani, din Fălticeni, ofiţer de poliţie judiciară (subinspector), acuzat de luare de mită şi arestat în luna octombrie a anului trecut, a încercat, ieri, marea cu degetul la Curtea de Apel Suceava, solicitând să fie pus în libertate sub control judiciar, scrie newsme.ro.

Inculpatul este trimis în judecată la această instanţă de DNA Suceava, în dosar compărând şi colegul său de birou, Florin Vântu, inspector, care se poate mişca liber, având doar obligaţia nepărăsirii localităţii de domiciliu.

Cei doi au intrat la apă după un apel primit de DGA, prin telverde (0.800. 806.806), urmat de un flagrant al cărui obiect a fost un plic cu 1000 de euro, găsit sub biroul lui Muscă.

Denunţătorul, un anume Alexandru Aioanei, de 21 de ani, din Baia, judeţul Suceava, fusese audiat de poliţist în legătură cu un dosar de viol cu circumstanţe agravante şi înregistrat cu aneu (n. red., AN sau "autori necunoscuţi"), ofiţerul spunându-i la un moment dat că îl paşte închisoare grea (între 5 şi 18 ani), dar că poate face, pentru 1000 de euro, în aşa fel încât să nu-l ancheteze.

Muscă se plânge că a fost băgat în celulă, la Botoşani, cu recidivişti periculoşi, care fumează (el nefiind fumător), iar a doua oară – pentru că nu este trimis întotdeauna de penitenciar la recursurile pe care le înaintează la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, din lipsă de fonduri.

După deliberări, judecătoarea care a analizat cererea inculpatului a respins-o ca nefondată. Urmează recursul, în Capitală, dacă Florin Muscă va fi trimis acolo de locul de detenţie, mai scrie sursa citată.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
188

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...

”LOC DE DAT CU ... EPIGRAMA” - 300

astăzi, 08:41
42

Georgică Manole, în recentul volum, publicat la Editura Stef, Iași, ”Cu, de, la, în, pe, prin, sub, către, contra... cărților epigramiștilor”, zici - undeva - că ”...

Eduard Florescu rupe tăcerea după acuzațiile de blat: ”Oameni de nimic!”

astăzi, 08:12
246

Dinamo a avut de suferit cel mai rău de pe urma acestui rezultat pentru că a coborât pe loc direct retrogradabil, iar suporterii au răbufnit. Ulterior, pe rețelele sociale, a părut un scurt...