Un nou val de căldură intră în România în acest weekend

Un nou val de căldură intră în România în acest weekend

Un nou val de căldură intră duminică în țara noastră. Temperaturile încep să crească, iar săptămâna următoare este așteptată caniculă în sud și în vest.

Sâmbătă, 24 iulie

Sâmbătă avem parte de un cer cu soare și nori în mare parte din țară, cu șanse de ploaie, local, în special în zonele de munte și în centrul țării. Maximele vor fi cuprinse între 23 de grade la Brașov și 29 la Craiova. La Constanța și Botoșani se vor înregistra 26 de grade, iar în capitală 26 de grade.

Duminică, 25 iulie

Duminică, vremea va fi, în prima parte a zilei, în general, însorită, urmând a se înnora temporar spre după amiază. Șanse de ploaie vor fi doar local, în zonele de munte.

Temperaturile încep să crească, o dată cu noul val de căldură ce va sosi în țara noastră săptămâna viitoare. Astfel, duminică, maximele vor ajunge la 32 de grade la Turnu Severin,28 de grade sunt așteptate la Botoșani,  25 la Brașov, 29 în București și 27 la Constanța.

Litoral

Pe litoral, în weekend, vremea va fi însorită, cu maxime de 26-27 de grade. Temperatura apei mării este în prezent de 27 de grade, iar înălțimea valurilor de 0,8m.

Sursa: Meteo&Radar

 

Spune-ne opinia ta