Un nou tip de combustibil: ţigările de contrabandă

Un nou tip de combustibil: ţigările de contrabandă
La primele ore ale zilei de astăzi, inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Siret (unitate aflată în subordinea Direcţiei Regionale pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Iaşi), au descoperit ascunse în rezervorul de  combustibil şi în canistre 397 de pachete de ţigări de contrabandă.

Autoritatea vamală a reţinut în vederea confiscării întreaga cantitate de ţigări, a sancţionat şoferul cu amendă contravenţională de 6.000 lei şi a reţinut autoturismul până la plata amenzii.

În zorii zilei de 06 septembrie 2011, la Biroul Vamal de Frontieră Siret, pe sensul de intrare în ţară, s-a prezentat un autoturism marca OPEL KADETT,  înmatriculat în România, condus de un cetăţean român.

În urma controlului amănunţit efectuat de inspectorii vamali, au fost descoperite ascunse şi nedeclarate 7 940 (397 pachete) ţigarete de contrabandă (369 pachete de ţigarete marca JING LING, 18 pachete de ţigarete marca PALL MALL SLIM şi 10 pachete de ţigarete marca WINSTON) de provenienţă ucraineană. Ţigaretele erau ascunse în rezervorul de combustibil a autoturismului şi în canistre ce aveau pereţii dublaţi.

Conform legislaţiei în vigoare, inspectorii vamali au procedat la sancţionarea contravenţională a şoferului cu amendă în valoare de 6.000 lei. Autoritatea vamală a reţinut în vederea confiscării întreaga cantitate de ţigări, iar autoturismul autoturismul a fost reţinut până la plata amenzii.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
152

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
113

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...

Cine plătește dacă te inundă vecinul: legea spune clar!

astăzi, 15:00
177

Atunci când te confrunți cu o inundație în apartament cauzată de unul dintre vecini, este important să acționezi rapid și eficient pentru a minimiza pagubele și pentru a stabili cin...