Un nou proiect marca Hidroplasto: Centura Ocolitoare a Municipiului Bacău

Un nou proiect marca Hidroplasto: Centura Ocolitoare a Municipiului Bacău

Pe centura ocolitoare a municipiului Bacau, va fi restricționată circulația în vederea montării rosturilor de dilatație.

Rosturile de dilatație HIDROPLASTO sunt adecvate pentru translații longitudinale de 50 până la 330 mm la poduri, drumuri și alte construcții.

Aceste rosturi de dilatație sunt instalate între suprafața de rulare a podului și drum, și au rolul de a absorbi mișcările ce apar ca urmare a diferențelor de temperatură, deformării și contracției structurii și sarcinilor din trafic. În cazuri speciale, acestea trebuie să absoarbă deplasările transversale și rotațiile în jurul celor trei axe spațiale. Eventual, inclusiv gradientele longitudinale trebuie avute în vedere. Aceste rosturi de dilatație au proprietăți de impermeabilizare datorită sistemului UNIC folosit de Hidroplasto si Agrementat Tehnic de catre Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere Centrul de Studii Tehnice Rutiere şi Informatică.

Nevoia pe care o simtim cu totii pentru calitate, respectarea termenelor de finalizare, si mai ales pentru modernizarea sectorului drumurilor si autostrazilor din Romania este acum unul dintre principalele obiective ale companiei Hidroplasto. Implicati fiind in proiectele de infrastructura, putem afirma ca Hidroplasto avanseaza cu succes in aceasta directie. Adaugam, pe langa furnizarea dispozitivelor necesare acoperirii rosturilor, si montajul profesional. Implementam astfel pe piata romaneasca produse de calitate garantata, cu garantii de minimum 10 ani, a afirmat  ing. dipl. Catalin Silegeanu, Director General al companiei Hidroplasto in Romania.

In portofoliul de clienti ai companiei HIDROPLASTO se numara societati romanesti importante, dar si companii multinationale cu care compania a colaborat la realizarea unor importante proiecte din sectorul constructiilor si din cel al infrastructurii rutiere in cei 15 ani de existent pe piata din Romania.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Parlamentul a votat proiectul de lege USR: câinii-ghizi își pot însoți stăpânii nevăzători oriunde!

astăzi, 12:46
3

 Proiectul a fost adoptat marți de Parlament și mai este nevoie doar de promulgare de către președintele Klaus Iohannis pentru ca măsurile să se aplice, potrivit g4media.ro„Filoso...

Triplă aniversare la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani în cursul săptămânii viitoare! (foto)

astăzi, 12:13
9

În fiecare an, data de 23 aprilie este o zi specială pentru Municipiul Botoșani. Patronul spiritual al orașului, Sfântul Gheorghe - Purtătorul de biruință este sărbătorit în ...

Sucevean sancționat la Botoșani cu 2.000 de lei și material lemnos confiscat!

astăzi, 11:08
22

În cursul zilei de joi,18 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au  oprit pentru control, pe drumul public din comuna Tudora, o autout...