Un gropar susţine că este fiul lui Mircea Lucescu. "Nu vreau bani, vreau să fac parte din familia lui!"

Un gropar susţine că este fiul lui Mircea Lucescu. "Nu vreau bani, vreau să fac parte din familia lui!"
Antrenorul echipei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, unul dintre cei mai titraţi tehnicieni din fotbalul românesc, are intentat proces de paternitate la Judecătoria Sectorului 4 din Bucureşti. Presupusul său fiu este un gropar de 37 de ani, care spune că nu vrea averea antrenorului, ci doar să facă parte din familie.

Mircea Busuioc (37 de ani) din Bucureşti susţine că a aflat de curând că ar putea fi fiul antrenorului Mircea Lucescu. Cel puţin aşa i-a spus o mătuşă, care i-a povestit că mama sa, care l-a abandonat într-un centru de plasament, ar fi avut o relaţie cu Mircea Lucescu potrivit RTV.net. Bărbatul care pretinde că ar fi fiul titratului tehnician lucrează într-un cimitir din Bucureşti şi a intentat la Judecătoria Sectorului 4 un proces pentru recunoaşterea paternităţii, srie evz.ro.

A crescut într-un orfelinat

Mircea Busuioc s-a născut la Braşov, dar mama lui era din Bacău. Ea l-a abandonat apoi la Târgu Ocna şi a crescut la orfelinat. Mama lui nu a vrut să ştie de el, iar de tatăl său nu ştia nimic. Până când ar fi aflat că Lucescu senior i-ar putea fi tată. Bărbatul îşi câştigă existenţa lucrând într-un cimitir din Bucureşti. "Nu sunt gropar, dacă eram gropar, aveam şi eu un costum Armani. Eu fac lucrări funerare. Groparii câştigă bani, să ştiţi", spune Mircea Busuioc citat de postul de televiyiune RTV.

"La mama mea este cheia"

Bărbatul spune că o mătuşă a fost cea care i-a spus despre presupusa legătură dintre mama lui şi Mircea Lucescu. "La mama mea este cheia. Alte dovezi, testele ADN. Alea spun totul, dacă nu se fac măgării", spune bărbatul, care adaugă că nu vrea niciun ban de la antrenorul lui Şahtior: "Nu am cerut şi, dacă va fi ceva, donez acelui centru de plasament în care am fost abandonat. Eu nu am nevoie de nimic, am nevoie de sănătate şi le doresc sănătate şi lui Mircea Lucescu, şi maică-mii".

Nu a adus nicio dovadă

Mircea Busuioc s-a prezentat astăzi la primul termen al procesului prin care cere stabilirea paternităţii. Deocamdată, în instanţă, bărbatul nu a adus nicio dovadă că ar avea vreo legătură cu antrenorul Mircea Lucescu. De altfel, până acum, acesta a negat de fiecare dată existenţa vreunui fiu din afara căsătoriei.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

HRISTOS A ÎNVIAT! Botoșănenii au primit Lumina în noaptea sfântă a Învierii (Foto, Video)

astăzi, 01:59
164

Creștinii din Botoșani au mers la biserică, în această noapte a Învierii Domnului, pentru a primi Lumina. Clopotele au răsunat în biserici și în mănăstiri, credincioși...

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
926

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

Sâmbătă, 4 Mai 2024
453

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...