Soferul de pe microbuzul scolar implicat in accidentul de la Iasi a fost angajat ieri!

Soferul de pe microbuzul scolar implicat in accidentul de la Iasi a fost angajat ieri!
Soferul care se afla la volanul microbuzului scolar implicat in gravul accident rutier de la Miroslava a fost angajat ieri. Acesta il inlocuia de fapt pe conducatorul auto titular de traseu, care se afla in concediu pentru a urma o serie de cursuri.

Potrivit unor surse bzi.ro, ieri, in prima zi de lucru a soferului vinovat de producerea accidentului, cadrele didactice s-ar fi plans ca acesta conduce foarte agresiv si nu acorda prioritate celorlalti participanti la trafic. Soferul poseda permis din anul 1986, iar singura abatere care apare in evidentele Politiei este una acordata pentru lipsa centurii de siguranta.

Accident cumplit la Iasi: O profesoara a murit, alte cadre didactice au ajuns la spital!

Microbuzul scolar transporta mai multe cadre didactice din Iasi catre scoala din satul Proselnici. Persoana care a murit lucra de 7 ani ca profesoara la aceasta scoala, ea ramanand fara sot acum un an, tot in urma unui accident rutier, scrie presa ieseana.

La intersectia cu soseaua de centura, soferul nu a acordat prioritate unui autoturism Toyota si microbuzul a fost lovit in plin. Masina a sarit de pe acostament si s-a izbit de rambleu.
 
In urma accidentului, o profesoara a decedat, iar alte sase persoane au fost ranite. Femeia care a murit a fost scoasa cu ajutorul unui echipaj de la descarcerare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

HRISTOS A ÎNVIAT! Botoșănenii au primit Lumina în noaptea sfântă a Învierii (Foto, Video)

astăzi, 01:59
63

Creștinii din Botoșani au mers la biserică, în această noapte a Învierii Domnului, pentru a primi Lumina. Clopotele au răsunat în biserici și în mănăstiri, credincioși...

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
853

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

Sâmbătă, 4 Mai 2024
399

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...