Un functionar a castigat 745.000 de euro fara sa munceasca deloc

Un functionar a castigat 745.000 de euro fara sa munceasca deloc

   visualphotos.com

Un functionar german in varsta de 65 de ani care a lucrat in administratia publica locala a orasului Menden sustine ca in cei 14 ani in care a fost angajat a castigat 745.000 de euro pentru care nu a muncit deloc.

Cum a ajuns functionarul la aceasta marturisire? Saptamana trecuta s-a pensionat si, in ziua plecarii, a aflat ca postul lui a fost eliminat in urma restructurarilor, comenteaza jurnalistii de la publicatia Der Westfalenpost.

Dupa ce a primit vestea, neamtul le-a trimis un mail de ramas bun celor 500 de fosti colegi, in care le-a povestit cum a reusit el sa traiasca 14 ani sub deviza "eu ma fac ca muncesc, voi ma platiti".

"Incepand cu anul 1998, am fost prezent aici, dar, de fapt, nu am fost aici in mod real. Asadar, voi fi bine pregatit pentru pensionare. Adio", le-a scris fostul functionar german colegilor de munca.

Concret, barbatul acuza autoritatile publice locale ca au creat posturi ineficiente in contextul apelurilor la austeritate in sectorul public pe care Germania le lanseaza catre tari precum Grecia sau Spania.

Ziare.com

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elevii participanți la olimpiadele internaționale vor susține mâine prima probă a Bacalaureatului!

astăzi, 20:32
1

Proba obligatorie a profilului, Matematică sau Istorie, se va desfășura pe 22 mai. În data de 23 mai are loc proba la alegere a profilului și specializării, iar elevii care învață &...

Prognoza meteo pentru perioada următoare: Când vine vara și unde vor fi vijelii!

astăzi, 19:26
89

Meteorologii anunță că, în perioada imediat următoare, temperaturile vor fi în creștere, dar ne așteaptă și episoade cu ploi, vijelii, grindină și vânt intens.20 - 27 m...

Armata Română organizează o nouă campanie de recrutare rezerviști voluntari!

astăzi, 18:47
51

Sunt disponibile 4.936 de locuri de rezervişti voluntari (ofiţeri, maiştri militari, subofiţeri, gradaţi şi soldaţi) în unităţi militare de pe întregul teritoriu naţional.&rd...