Un fost director si un fost inspector scolar adjunct, in Partidul Forta Civica. Vezi despre cine e vorba

Un fost director si un fost inspector scolar adjunct, in Partidul Forta Civica. Vezi despre cine e vorba
Fostul director al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, Felicia Mihai, s-a inscris in Partidul Forta Civica, sustinand ca a facut aceasta alegere pentru a-i putea ajuta mai mult pe cei din domeniul asistentei si protectiei sociale.

“Activez in domeniul social in judetul Botosani din 1995, cu expertiza in domeniul politicilor sociale. Am constatat in aceasta perioada ca as putea sa ma implic mai mult in politici sociale lucrand cu o echipa de politicieni si m-am alaturat echipei domnului Roman, pentru ca a crezut in potentialul meu profesional in domeniul asistentei sociale si protectiei copilului la acea vreme si intotdeauna am avut usi deschise in ceea ce priveste dezvoltarea profesionala si a serviciilor sociale in judetul Botosani. Constat ca acest partid are un sistem de valori care corespund valorilor mele si pe care mi le voi pastra, indiferent de context. Ma aflu in acest partid pentru a sustine categoriile sociale pentru care lucrez si pentru a sustine profesionistii din domeniu", a spus Felicia Mihai.

Un alt membru al partidului Forta Civica, care ocupa si functia de vicepresedinte la Botosani, este si fostul inspector general adjunct al Inspectoratului Scolar Judetean, Daniel Botezatu, care a parasit PDL.

“A fost o rugaminte adresata de Mihai Razvan Ungureanu, in calitate de fosti colegi de grupa si foarte buni prieteni. Si cand am auzit ca ma alatur lui Cristi Roman si faptul ca voi continua pe aceeasi doctrina de dreapta, am spus Da fara sa ezit", a mentionat Daniel Botezatu.

La nivelul Filialei din Botosani au fost infiintate si doua departamente, unul pentru persoane cu dizabilitati, de care se ocupa Ana Maria Cretu, si al doilea pentru romanii de pretutindeni.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
1

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
22

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
33

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...