Un deținut a reușit să se urce pe o antenă din curtea Penitenciarului Botoşani! "Vor să ne omoare!" FOTO, VIDEO
UPDATE!

Un deținut a reușit să se urce pe o antenă din curtea Penitenciarului Botoşani! "Vor să ne omoare!" FOTO, VIDEO
Spiritele s-au agitat din nou, la Penitenciarul Botoșani, după aparenta liniște de joi dimineață. Una dintre persoanele private de libertate, care de două zile protestează, a reușit să se urce pe o antenă din curtea unității de detenție.

Deținutul strigă “Vor să ne omoare" și a amenințat că în semn de solidaritate cu colegii săi din întreaga țară care protestează ar sări și în gol. Alte cinci persoane sunt în continuare pe acoperișul curții de plimbare.

În continuare, în ajutorul lucrătorilor de la Penitenciarul Botoșani sunt și mascații, pregătiți să intervină în orice moment dacă situația o va impune. 

Potrivit Administrației Naționale a Penitenciarelor, la Botoșani deținuții care manifestau în curtea de plimbare au abandonat protestul și au intrat în spațiile de cazare la ora 00.45.

5 deținuți își mențin protestul pe acoperișul curții de plimbare, în timp ce 268 de deținuți au refuzat hrana. De asemenea, deținuții unei secții de cazare se manifestă zgomotos, lovind grilajele camerelor. 

UDPATE:
La un moment dat deținutul a coborât de pe un stâlp, dar nu cu gândul de a renunța la protest. Un alt deținut i-a dat un tricou pe care și l-a pus peste cap apoi a urcat din nou în vârful antenei.





 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
447

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
460

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
268

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...