Un democrat-liberal ar urma să facă echipă cu Andrei, ca viceprimar! Vezi cine este!

Social-democraţii botoşăneni au reuşit să atragă de partea lor, în Consiliul Local, încă un consilier de la PDL, căruia i s-a promis funcţia de viceprimar, potrivit lui Eugen Ţurcanu.

Este vorba despre consilierul municipal Marius Buliga, cel care ar urma să facă echipă cu Cosmin Andrei, dacă primarul îşi va asigura majoritatea în Consiliul Local.

"Viceprimarii zilei de azi sunt domnii Buliga şi Andrei, că tot făcea dumnealui (n.red. primarul Ovidiu Portariuc) mişto. A reuşit să îl convingă pe domnul Buliga că este un tip foarte competent şi într-adevăr dumnealui o să fie viceprimar. Moralitatea şi credinţa este doar o faţadă pentru unii. Domnul Buliga nu se mai regăseşte în familia de dreapta despre care spune că i-a făcut un mare rău. Nu înţeleg care e marele rău când tu ajungi consilier la 25 de ani. Asta o să fie formula, cu domnii Andrei şi Buliga viceprimari", a declarat viceprimarul Eugen Ţurcanu.

Edilul spune că, în loc ca primarul să critice activitatea altora, ar trebui să îşi analizeze propria activitate.

"Tovarăşul Portariuc murea de grija viceprimarilor Lupaşcu şi Ţurcanu, că nu au făcut nimic în perioada cât am fost la primărie, dar în schimb dumnealui a realizat foarte multe de când este primar. Trebuie să recunoaştem că oraşul duduie, economia merge strună de când este primar, a adus toate fondurile posibile, toate companiile mari care au făcut din oraşul nostru o perlă a Moldovei, ambasadori", a conchis Eugen Ţurcanu.

Potrivit unor surse, PSD-ul ar urma să fie sprijinit în Consiliul Local şi de Florin Ghiorghiţă, care ar urma să se declare independent, iar în schimbul susţinerii acesta ar fi primit o funcţie în cadrul RAR, la nivel regional.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Activități de informare preventivă desfășurate de ISU Botoșani în mai multe localități din județ! (foto)

astăzi, 14:19

Vizate au fost locurile aglomerate din municipiile Botoșani și Dorohoi, unde reprezentanții ISU au discutat cu cetățenii despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgenț...

Botoșănenii vor plăti mai mult pentru un aliment, începând de luna viitoare!

astăzi, 11:52

Aceștia estimează majorări de prețuri între 10% și 15% până în luna decembrie, din cauza pestei porcine africane, care a afectat grav producția locală. În acest context...

Locuințe pentru specialiști: Un nou proiect al Consiliului Județean Botoșani! (foto)

astăzi, 10:40

„Construirea de locuințe pentru specialiști face parte din programul pe care l-am propus și implementat la Consiliul Județean. Am depășit toate piedicile birocratice pentru cel de-al doile...