Biletele puse in vanzare pentru meciul cu Dinamo Bucuresti, aproape epuizate!

Interesul pentru primul meci al celor de la FC Botosani disputat in noctuna este unul foarte ridicat, mai ales ca adversarul este unul pe masura, Dinamo Bucuresti, singura echipa neinvinsa in actualul sezon.

Conducerea clubului FC Botosani a scos spre vanzare un numar de 5.350 de bilete, din care 1.500 la tribune si restul la peluze.

Suporterii care au stat la coada luni dimineata se pot considera norocosi, pentru ca miercuri dimineata biletele sunt aproape epuizate.

"La tribune mai avem cateva bilete pe radul 1 si cateva catre peluze, in rest au fost vandute toate", ni s-a spus la casa de bilete din fata stadionului.

Si la peluze cererile au fost mari, iar conducerea clubului se gandeste deja sa mai scoata in vanzare cateva bilete, sperand ca stadionul sa fie plin la ora meciului.

Biletele la tribuna costa 30 de lei, iar la peluza costa 20 lei. Partida cu Dinamo Bucuresti va avea loc duminica, la ora 21:00.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Activități de informare preventivă desfășurate de ISU Botoșani în mai multe localități din județ! (foto)

astăzi, 14:19

Vizate au fost locurile aglomerate din municipiile Botoșani și Dorohoi, unde reprezentanții ISU au discutat cu cetățenii despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgenț...

Botoșănenii vor plăti mai mult pentru un aliment, începând de luna viitoare!

astăzi, 11:52

Aceștia estimează majorări de prețuri între 10% și 15% până în luna decembrie, din cauza pestei porcine africane, care a afectat grav producția locală. În acest context...

Locuințe pentru specialiști: Un nou proiect al Consiliului Județean Botoșani! (foto)

astăzi, 10:40

„Construirea de locuințe pentru specialiști face parte din programul pe care l-am propus și implementat la Consiliul Județean. Am depășit toate piedicile birocratice pentru cel de-al doile...