Un botoșănean și-a luat copiii si a mers la Primarie, unde a anuntat ca intra in greva foamei! Motivul ce l-a impins la acest gest-VIDEO

Un botoșănean și-a luat copiii si a mers la Primarie, unde a anuntat ca intra in greva foamei! Motivul ce l-a impins la acest gest-VIDEO

   Captura Stirile Pro TV

Un barbat din comuna Șendriceni, județul Botoșani, a intrat de joi in greva foamei, in fata Primariei si si-a luat langa el si copiii. Are 5, dintre care 3 sub 18 ani. Un executor judecatoresc a vrut sa-l evacueze din spatiul in care locuieste toata familia.

Incaperile au fost inchiriate de la Primaria Șendriceni pentru activitati comerciale, spun cei din administrația publică locală, dar omul le-a transformat intre timp in locuinta.

Dupa ce barbatul a acumulat datorii mari la plata chiriei, executorul chemat sa puna in practica ordinul dat de instanta n-a avut succes.

Executorul a cerut ajutorul primariei pentru a scoate toate lucrurile din acel spatiu. Cei trei oameni platiti pentru a face acest lucru au fost, insa, dati afara de barbat. Dupa tot scandalul, executorul judecatoresc a decis sa amane evacuarea.

Imediat dupa ce executorul judecatoresc a plecat, barbatul si-a luat cei trei copii si s-a dus in fata primariei pentru a protesta. A anuntat ca intra in greva foamei pe motiv ca, atata timp cat a locuit in acel spatiu, a investit bani in renovarea lui.

Barbatul sustine ca stia ca are de platit doar 2.000 de lei, dar cand a ajuns la primarie, in 2013, i s-a spus ca are de plata peste 5.000 de lei. Asa ca de atunci nu a mai platit niciun ban!

De cealalta parte, primarul comunei spune ca nu are cum sa-l mai pasuiasca.

Primarul si executorul judecatoresc sustin ca cel mult peste doua saptamani, barbatul, copiii si iubita lui vor fi evacuati.

Sursa: Stirile ProTV (Vezi VIDEO)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneanul cu remarcabile contribuții la dezvoltarea muzicii bisericești! (Foto, Video)

astăzi, 10:55

Numeroase lucrări de specialitate îi menționează prezența în arealul spiritual și artistic al secolului XX, de la prestigiosul Lexicon al Muzicienilor Români, realizat în ...

Bărbat scos afară din locuință, ce fapte a comis un botoșănean!

astăzi, 10:36

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au emis ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat de 55 de ani, din municipiul Botoșani, pentru faptul că a avut un comportament ...

Un botoșănean este în stare gravă, familia are nevoie de sprijin: ”E timpul să dăm extemporal la educație civică!” (Foto)

astăzi, 10:05

Andrei este din Rânghilești Deal, comuna Santa Mare, județul Botoșani. Tatăl a doi copii, un om dedicat și muncitor, se zbate astăzi să depășească o situație gravă: cu arsuri pe 70% ...