Un botosanean in finala Eurovision Norvegia - VIDEO

Un botosanean in finala Eurovision Norvegia - VIDEO

Ovidiu Martin
Jurnalul

Botosaneanul Ovidiu Martin, stabilit in Norvegia in 1995, are toate sansele sa reprezinte Norvegia, tara de adoptie, in etapa finala a Eurovision 2009 de la Moscova.

Sambata trecuta, Ovi a castigat cea de-a treia semifinala a selectiei norvegiene pentru Eurovision, cu piesa "Seven Seconds". Astfel, botosaneanul va concura in finala norvegiana de la 21 februarie alaturi de alti sapte artisti.

"Seven Seconds" este compus de Simone, vocalista grupului norvegiana de succes D'Sound, in colaborare cu Simen. M. Eriksrud.

Acesta din urma este atat producatorul lui Ovi, cat si cel care sta in spatele succesului cantecului "Hold On Be Strong", piesa care a clasat Norvegia pe locul 5 in finala Eurovision 2008 de la Belgrad.

In perioada desfasurarii preselectiilor pentru concursul european, Ovi si-a lansat si albumul de debut, "This Gig Almost Got Me Killed", pe care vrea sa-l promoveze si sa-l lanseze si in Romania.

Inainte de ultimul concurs, Ambasadorul Romaniei la Oslo a avut o scurta intrevedere, la sediul Ambasadei, cu botosaneanul care va participa la finala norvegiana a concursului Eurovision.

Ambasadorul Romaniei l-a felicitat pe artist pentru parcursul de pana acum, urandu-i succes in competitia mentionata. Multumind pentru aprecieri, Ovidiu si-a exprimat disponibilitatea de a sustine, in perspectiva apropiata, concerte si pentru comunitatea romana din Norvegia, relateaza si Romanian Global News.



 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
694

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
230

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
179

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...