Un botosanean de 19 ani, cu carnet de conducere de cateva saptamani, a produs un grav accident in judetul Iasi!

Un tanar din Botosani, in varsta de 19 ani, care are carnet doar de cateva saptamani, a produs un grav accident, marti dimineata, pe raza unei comune din judetul Iasi.

Desi a lovit o femeie, botosaneanul si-a lasat victima zacand intr-o balta de sange, continuandu-si drumul in autoturismul marca Hyundai.

Tragicul eveniment rutier s-a petrecut in satul Carniceni, comuna Tiganasi, judetul Iasi.

Viata victimei atarna de un fir de ata. Femeia de 66 ani a fost transportata la spital in coma profunda, dupa ce a zacut aproape o ora pe marginea drumului.

Accidentul a avut loc ieri dimineata, in localitatea ieseana Carniceni, cand Aurelia T. se indrepta spre o vecina. Insa femeia nu a mai ajuns la destinatie, pentru ca masina condusa de tanarul Nicolae S., din Botosani, a lovit-o din plin.

Dupa cum sustin rudele femeii, abia dupa aproximativ o ora aceasta a fost gasita de un localnic, care a chemat ambulanta. Pe langa traumatismul deschis suferit la nivelul capului, in urma impactului cu autoturismul, femeia s-a ales si cu fracturi la nivelul mainilor si picioarelor.

Femeia a avut nevoie si de transfuzii de sange. Ulterior, aceasta a fost transportata la Spitalul de Neurochirurgie Iasi pentru un consult amanuntit.

Politia a demarat o ancheta, iar soferul care a lovit-o pe femeie a fost gasit cateva ore mai tarziu. Acesta conducea o masina marca Hyundai si si-a obtinut permisul de conducere de putin timp.

"Accidentul s-a produs marti dimneata, la ora 8.16, pe Drumul National 24 C, pe raza localitatii Carniceni. Intr-o curba la stanga, un sofer a accidentat o femeie care se deplasa regulamentar. Soferul a parasit locul faptei, fiind gasit cateva ore mai tarziu. Pe numele acestuia a fost intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului fara incuviintarea politiei", a declarat Virginia Pralea, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Iasi.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Campanie de informare a elevilor cu privire la normele de siguranță, desfășurată de jandarmi în Botoșani și în alte două localități!

Saturday, 7 September 2024

Activitatea s-a desfășurat în cadrul campaniei de informare „Școli în siguranță", premergătoare deschiderii anului școlar 2024 – 2025, și a constat în discu...

Transportul copiilor în mașină: Ce spune Codul Rutier!

Saturday, 7 September 2024

Dar, la fel de important, Codul Rutier stabilește de la ce vârstă au voie copiii în mașină, indiferent de locul pe care îl ocupă. Conform legii, copiii care nu au împli...

Valeriu Iftime: „Mergem înainte, la fel de hotărât!”

Saturday, 7 September 2024

Cam asta a fost reacția mea când am citit postarea doamnei Federovici, în care sunt acuzat de misoginism. Confuzie totală A trebuit să citesc de două ori ca să mă asigur că mintea n...