Un botosanean a murit intr-un tragic accident, in Italia. Familia nu are bani pentru repatrierea lui

Un botosanean a murit intr-un tragic accident, in Italia. Familia nu are bani pentru repatrierea lui
Iulian Constantin Pintilei de 24 de ani, originar din Eşanca, şi-a pierdut viaţa duminică, 19 mai, după ce s-a izbit cu scuterul într-un stâlp de pe marginea străzii, în localitatea Mascali, din provincia italiană Catania.

Familia îndurerată apelează la bunăvoinţa oamenilor pentru a strânge cei aproximativ 6000 de euro necesari pentru repatrierea trupului neînsufleţit al tânărului, informeaza Darabaneni.ro.
 
Conform cotidianului La Sicilia, Poliţia ia în calcul viteza mare pe care ar fi avut-o scuterul condus de tânăr, ţinând cont că la acea oră de seară circulaţia rutieră era redusă pe str. San Giuseppe din Mascali, localitatea siciliană în care Iulian Constantin Pintilei avea domiciliul de câţiva ani.

Tânărul a pierdut controlul scuterului şi s-a lovit de un stâlp de iluminat public, suferind mai multe leziuni la cap.

Iulian Constantin Pintilei a fost transportat de urgenţă cu salvarea la Spitalul Santa Marta di Acireale, dar nu a rezistat până la unitatea sanitară, decedând în ambulanţă.

Pe 1 mai, tânărul a împlinit 24 de ani. Familia, devastată de durere, cu posibilităţi financiare foarte modeste, apelează la bunăvoinţa semenilor pentru a-l putea înmormânta creştineşte, acasă, pe tânărul din Eşanca. Dumnezeu să-l ierte!

Cei care doresc să contribuie cu bani, o pot face în contul deschis la
 Banca Transilvania Darabani
RO15BTRL00701201621523XX
Tanasă Elena

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
127

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

Sâmbătă, 18 Mai 2024
484

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
192

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...