Un botoșănean a dormit cu chiriașul mort în camera alăturată

Un botoșănean a dormit cu chiriașul mort în camera alăturată

Un botoşănean care locuieşte într-un bloc din centrul oraşului a apelat serviciul 112 în prima zi din an după ce a descoperit că bărbatul cu care împărțea apartamentul zăcea mort în pat.

Din câte se pare, cel decedat, în vârstă de 56 de ani, din Unţeni, obişnuia să frecventeze mediile persoanelor fără adăpost, consumând băuturi alcoolice.

Proprietarul apartamentului le-a spus poliţiştilor că vineri a fost plecat de acasă, iar seara, când s-a întors şi-a văzut colegul de apartament întins în pat în camera în care dormea. Având lumina închisă, acesta a presupus că dormea şi a mers să se culce.

A doua zi acesta a constatat, însă, că cel pe care îl găzduia era fără suflare.

A sunat la 112, iar la faţa locului a ajuns un echipaj cu medic de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA), dar cadrele medicale nu au mai putut face nimic, decât să constate decesul, care survenise cu mai multe ore înainte de a fi găsit.

Cazul a intrat în atenţia poliţiştilor, care au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Aceştia au solicitat efectuarea unei autopsii pentru a se stabili cu exactitate cauzele decesului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Petre Daea anunță noi metode de combatere a grindinei: Va fi pionierat în România

Marţi, 4 Octombrie 2022
43

Combaterea grindinei şi a fenomenelor extreme va putea fi efectuată cu ajutorul aviaţiei, al unui sistem cu baloane lansate în nori, dar şi cu generatoarele de la sol, susţine ministrul agr...

Ziua Internațională a Educației a fost marcată și de preșcolarii Grădiniței „Lizuca”

Marţi, 4 Octombrie 2022
548

În fiecare an, în data de 5 octombrie, se sărbătorește „Ziua Internațională a Educației”, iar cadrele didactice Huțu Mădălina și Ponici Andreea de la Grădinița &bdq...

Ziua Educației, sărbătorită în avans de elevii din Viișoara (fotogalerie)

Marţi, 4 Octombrie 2022
184

Elevii viișoreni au marcat, cu entuziasm, Ziua Educației. De la mic la mare, preșcolar sau elev, împreună cu cadrele didactice, Școala din Viișoara a înflorit prin activitățile des...