Un botoșănean a dormit cu chiriașul mort în camera alăturată

Un botoșănean a dormit cu chiriașul mort în camera alăturată

Un botoşănean care locuieşte într-un bloc din centrul oraşului a apelat serviciul 112 în prima zi din an după ce a descoperit că bărbatul cu care împărțea apartamentul zăcea mort în pat.

Din câte se pare, cel decedat, în vârstă de 56 de ani, din Unţeni, obişnuia să frecventeze mediile persoanelor fără adăpost, consumând băuturi alcoolice.

Proprietarul apartamentului le-a spus poliţiştilor că vineri a fost plecat de acasă, iar seara, când s-a întors şi-a văzut colegul de apartament întins în pat în camera în care dormea. Având lumina închisă, acesta a presupus că dormea şi a mers să se culce.

A doua zi acesta a constatat, însă, că cel pe care îl găzduia era fără suflare.

A sunat la 112, iar la faţa locului a ajuns un echipaj cu medic de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA), dar cadrele medicale nu au mai putut face nimic, decât să constate decesul, care survenise cu mai multe ore înainte de a fi găsit.

Cazul a intrat în atenţia poliţiştilor, care au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Aceştia au solicitat efectuarea unei autopsii pentru a se stabili cu exactitate cauzele decesului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

astăzi, 21:18
83

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

astăzi, 21:07
53

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

astăzi, 20:22
202

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...