Un botoșănean a dat de bucluc după ce i-a mințit pe polițiști!

Când totul a ieșit la iveală, șoferul a rămas fără marfă, dar s-a ales și cu o sancțiune contravențională.

Un botoșănean a dat de bucluc după ce i-a mințit pe polițiști!

Echipajele de poliție din Marginea și Gălănești, județul Suceava, au identificat și oprit regulamentar pentru control autoutilitara care se deplasa pe DN17A de pe raza comunei Marginea.

Conducătorul auto a fost legitimat în persoana unui bărbat din comuna Drăgușeni, județul Botoșani, care a prezentat pentru control documentele personale și cele ale autoutilitarei, precum și avizul de însoțire a materialului lemnos, emis pentru cantitatea de 1.00 mc lemn foc specia fag.

Procedându-se la verificarea materialului lemnos aflat în autoutilitara, s-a constatat că acesta face parte din grupa de specii rășinoase, fiind identificate astfel neconcordanțe privind cel puțin unul din elementele înscrise în avizul de însoțire a materialului lemnos, respectiv grupe de specii.

În continuare, autoutilitara în cauză a fost condusă către depozitul de pe raza comunei Marginea, județul Suceava, ocazie cu care în urma inventarierii materialelor lemnoase de către lucrătorii silvici din cadrul Ocolul Silvic Marginea, a rezultat cantitatea de 2.28 mc lemn de foc rășinoase (molid), în valoare de 351 lei.

Având în vedere aceste aspecte, s-a dispus confiscarea cantității de 2.28 mc lemn de foc rășinoase (molid) și la predarea acestea în custodia Ocolului Silvic Marginea, iar șoferul a fost sancționat contravențional.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sirop de tuse pentru copii retras din farmacii! Toxina periculoasă pe care o conține!

astăzi, 09:30
89

Retragerea urmează unui raport al autorităţii de reglementare din Nigeria, de miercuri, care a detectat pentru prima dată toxina într-un lot de sirop pentru copii Benylin.Autoritatea de ...

Preot botoșănean hirotonit la Catedrala Mitropolitană din Iași! (foto)

astăzi, 08:13
500

Credincioșii care au mers, duminică, Catedrala Mitropolitană din Iași au luat parte la dumnezeiasca Liturghie a Sfântului Vasile cel Mare, specifică duminicilor Postului Mare.Sfân...

Acuzații pe axa politică după FC Botoșani – FC U Craiova 4-1. ”Nu se poate așa ceva!”

astăzi, 07:45
614

Centralul argeșean și-a schimbat două decizii la VAR, în prim plan fiind de fiecare dată echipa lui Valeriu Iftime. Mai întâi, la 0-0, Călin le-a dat penalty moldovenilor pentru...