Intervenție de urgență a pompierilor într-un apartament: Au murit 6 pisici și 3 câini, salvatorii au salvat o pisică și șase porumbei!

Situația a survenit din cauza unui incendiu care a izbucnit într-un apartament situat la etajul 1 al unui bloc de locuințe din municipiul Suceava.

Intervenție de urgență a pompierilor într-un apartament: Au murit 6 pisici și 3 câini, salvatorii au salvat o pisică și șase porumbei!

O intervenție de urgență a pompierilor militari din cadrul Detașamentului Suceava s-a desfășurat, duminică în municipiul Suceava.

Potrivit plutonier Radu Gabriel din cadrul ISU Suceava, la fața locului au intervenit pompierii militari cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD B2. Echipajul specializat pentru descarcerare a acționat prompt pentru deblocarea ușii, facilitând astfel accesul binomului de stingere în interiorul apartamentului afectat.

Incendiul a generat degajări mari de fum, ceea ce a făcut intervenția să fie și mai dificilă. Cu toate acestea, binomul de stingere împreună cu binomul de căutare salvare au pătruns în interiorul apartamentului și au lucrat pentru localizarea și lichidarea incendiului, respectiv pentru căutarea victimelor, fără să fie identificate victime omenești în interiorul apartamentului.

Din nefericire, șase pisici și trei câini, din interiorul apartamentului au decedat în urma intoxicării cu fum.

Unei pisici i s-a administrat oxigen de către echipajul SMURD B2, aceasta având semne vitale. Un medic veterinar a preluat pisica pentru administrarea tratamentului de specialitate.

Din interiorul apartamentului au fost salvați șase porumbei.

Incendiul a fost lichidat și s-au ventilat spațiile inundate cu fum din interiorul apartamentului. Incendiul a izbucnit cel mai probabil din cauza efectului termic generat de un acumulator electric, lăsat nesupravegheat.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Câte clase trebuie să ai ca să poți conduce o mașină, ce spune legea!

Vineri, 26 Iulie 2024
755

Prin urmare, toți cursanții trebuie să citească și să rețină prevederile din legea circulației. Iar la finalul pregătirii, susțin un examen teoretic, în cadrul căruia răspund la &ic...

Șoferi din Suceava, prinși pe drumurile din Botoșani cu lemne transportate ilegal!

Vineri, 26 Iulie 2024
72

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu deține documente legale pentru cantitatea de 1,5 metri cubi material lemnos transportată, motiv pentru care a fost sancțion...

Invitatul de la Știri cu Gelu Graur: ”Cea mai frumoasă perioadă din an este atunci când sunt pe două roți, împreună cu soția mea!”

Vineri, 26 Iulie 2024
296

Pasiune, adrenalină, călătorii rapide, dar și riscuri în trafic, deseori teribilism și, din păcate, uneori tragedii. În Botoșani, în fiecare lună, zeci de persoane obțin per...