Intervenție de urgență a pompierilor într-un apartament: Au murit 6 pisici și 3 câini, salvatorii au salvat o pisică și șase porumbei!

Situația a survenit din cauza unui incendiu care a izbucnit într-un apartament situat la etajul 1 al unui bloc de locuințe din municipiul Suceava.

Intervenție de urgență a pompierilor într-un apartament: Au murit 6 pisici și 3 câini, salvatorii au salvat o pisică și șase porumbei!

O intervenție de urgență a pompierilor militari din cadrul Detașamentului Suceava s-a desfășurat, duminică în municipiul Suceava.

Potrivit plutonier Radu Gabriel din cadrul ISU Suceava, la fața locului au intervenit pompierii militari cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD B2. Echipajul specializat pentru descarcerare a acționat prompt pentru deblocarea ușii, facilitând astfel accesul binomului de stingere în interiorul apartamentului afectat.

Incendiul a generat degajări mari de fum, ceea ce a făcut intervenția să fie și mai dificilă. Cu toate acestea, binomul de stingere împreună cu binomul de căutare salvare au pătruns în interiorul apartamentului și au lucrat pentru localizarea și lichidarea incendiului, respectiv pentru căutarea victimelor, fără să fie identificate victime omenești în interiorul apartamentului.

Din nefericire, șase pisici și trei câini, din interiorul apartamentului au decedat în urma intoxicării cu fum.

Unei pisici i s-a administrat oxigen de către echipajul SMURD B2, aceasta având semne vitale. Un medic veterinar a preluat pisica pentru administrarea tratamentului de specialitate.

Din interiorul apartamentului au fost salvați șase porumbei.

Incendiul a fost lichidat și s-au ventilat spațiile inundate cu fum din interiorul apartamentului. Incendiul a izbucnit cel mai probabil din cauza efectului termic generat de un acumulator electric, lăsat nesupravegheat.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sirop de tuse pentru copii retras din farmacii! Toxina periculoasă pe care o conține!

astăzi, 09:30
26

Retragerea urmează unui raport al autorităţii de reglementare din Nigeria, de miercuri, care a detectat pentru prima dată toxina într-un lot de sirop pentru copii Benylin.Autoritatea de ...

Preot botoșănean hirotonit la Catedrala Mitropolitană din Iași! (foto)

astăzi, 08:13
410

Credincioșii care au mers, duminică, Catedrala Mitropolitană din Iași au luat parte la dumnezeiasca Liturghie a Sfântului Vasile cel Mare, specifică duminicilor Postului Mare.Sfân...

Acuzații pe axa politică după FC Botoșani – FC U Craiova 4-1. ”Nu se poate așa ceva!”

astăzi, 07:45
495

Centralul argeșean și-a schimbat două decizii la VAR, în prim plan fiind de fiecare dată echipa lui Valeriu Iftime. Mai întâi, la 0-0, Călin le-a dat penalty moldovenilor pentru...