Un bărbat din Botoșani o acuză pe soția sa că l-a băgat in spital!

Un bărbat din Botoșani o acuză pe soția sa că l-a băgat in spital!
Nu doar femeile sunt batute de soți. La Botoșani se întamplă și invers. Un botoşănean a ajuns la spital cu mai multe leziuni, acuzând-o pe soția sa ca i-ar fi provocat rănile.

Bărbatul spune că cea cu care a petrecut o viata de om împreuna l-ar fi lovit în cap, după care i-ar fi luat actele contului bancar. Victima a ajuns la spital abia în această dimineață, după ce s-a trezit cu un ochi vânăt şi cu capul spart. 

"Eu cu soţia suntem desparţiţi, dar ea mai vine în vizită. Aseară eram băut, recunosc. Ea a venit la mine acasă şi după ceva timp am simţit o lovitură puternică la cap şi mi-am pierdut cunoştinţa. Cred că ea era, că altcineva nu mai era în casă. Mi-a luat hârtia cu contul de la bancă. Aveam 5.500 de lei, strânşi pentru operaţia de cataractă", a povestit bărbatul.

Acesta le-a spus cadrelor medicale că ar mai fi fost agresat de soţie şi în trecut, acesta fiind şi motivul pentru care cei doi s-au despărţit. 

Bărbatul a fost diagnosticat cu un traumatism cranian acut şi contuzii faciale, fiind informaţi şi poliţiştii, care au deschis o anchetă în acest caz. In fața politiștilor, victima a susținut ca femeia ar fi intrat în casă și cu un bărbat.

"În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru loviri și alte violențe, iar în urma cercetarilor se vor stabili și persoanele implicate in acest incident", a declarat Daniela Gheorghiescu, purtator de cuvant al IPJ Botosani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
806

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

Sâmbătă, 4 Mai 2024
380

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...

Amenzi de 12.000 de lei aplicate de jandarmi în minivacanța de 1 Mai, botoșăneni prinși cu droguri de risc!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
106

În minivacanța de 1 Mai, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani au acționat preponderent în vederea prevenirii faptelor de tulburare a ordinii și liniștii...