Un bărbat care a încercat să treacă granița cu substanțe dopante de risc s-a dat singur de gol. Polițiștii i-au întocmit dosar penal (fotogalerie)

Un bărbat care a încercat să treacă granița cu substanțe dopante de risc s-a dat singur de gol. Polițiștii i-au întocmit dosar penal (fotogalerie)

Poliţişti de frontieră din cadrul Punctul de Trecere a Frontierei Stânca împreună cu lucrători vamali au descoperit cantitatea totală de 459 comprimate şi 27 de fiole de substanţă anabolizantă, pe care un cetăţean moldovean încerca să le introducă ilegal în ţară, disimulate în bagajele personale.

Bărbatul, în vârstă de 29 de ani, s-a prezentat, miercuri, în jurul orei 11:30, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca, pentru efectuarea formalităților de control pentru a intra în țară, fiind pasager într-un microbuz cu destinația Germania.

La controlul de frontieră, oamenii legii au observat că bărbatul prezintă o stare de agitaţie nejustificată, motiv pentru care au solicitat efectuarea unui control amănunţit asupra persoanei şi bagajelor.

„În urma controlului, în bagajele personale ale bărbatului au fost descoperite ascunse şi nedeclarate 459 comprimate şi 27 de fiole inscripţionate cu substanţe incluse în lista substanţelor dopante cu grad mare de risc”, a precizat Minodora Răcnea, purtător de cuvânt în cadrul S.T.P.F. Botoșani.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în privința bărbatului sub aspectul săvârşirii infracţiunii de introducerea ori scoaterea din țară, precum și importul ori exportul de substanțe dopante de risc, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.




 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Unicul centru de servicii gratuite de recuperare neuromotorie din județul Botoșani intră în reabilitare! (foto, video)

Miercuri, 24 Aprilie 2024
355

Centrul de Servicii de Recuperare Neuromotorie de tip Ambulatoriu pentru persoanele cu dizabilități din județul Botoșani intră într-un proces de reabilitare și modernizare, după ani buni ...

Ocrotitorul municipiului Botoșani cinstit în prezența a sute de oameni și a unui sobor de preoți în frunte cu ÎPS Teofan! (foto, video)

Marţi, 23 Aprilie 2024
717

Sute de botoșăneni au participat, marți dimineață, la slujba închinată ocrotitorului municipiului reședință de județ. De la ora 09:00 a avut loc primirea Înaltpreasfințitul Teof...

Activistul civic Bogdan Cărăușu a intrat oficial în cursa electorală. „Am înțeles că eu făceam de fapt politică” (foto, video)

Duminică, 21 Aprilie 2024
656

Duminică după-amiază, Bogdan Cărăușu și-a anunțat, oficial, candidatura pentru Consiliul Local al Primăriei municipiului Botoșani, în mod independent.Bogdan Cărăușu activează &...