O parte din românii aflați în autocarul răsturnat în Italia s-au întors acasă, iar o femeie a rămas sub supravegherea medicilor italieni, după ce aceștia i-au pus umărul la loc

O parte din românii aflați în autocarul răsturnat în Italia s-au întors acasă, iar o femeie a rămas sub supravegherea medicilor italieni, după ce aceștia i-au pus umărul la loc

O mare parte dintre românii care se aflau în autocarul din Botoșani, răsturnat în Padova, Italia, în urmă cu câteva zile, s-au întors acasă, iar o femeie a rămas internată în spital, pentru supraveghere, după ce medicii italieni i-au pus umărul la loc.

Potrivit reprezentanților firmei de transport, șoferul nu a suferit nicio vătămare corporală, el în momentul de față fiind acasă, în Botoșani.

„Toți pasagerii sunt în afara oricărui pericol. Într-adevăr este o femeie care este internată în spital, i s-a dislocat un umăr și medicii au fost nevoiți să o opereze ca să îi pună umărul înapoi. Nu există niciun risc să își piardă mâna. Șoferul nu are nimic, doar a fost testat la fața locului cu alcooltestul. A fost și la spital, într-adevăr, ca să se verifice dacă nu are urme de alte substanțe, pentru că se poate întâmpla orice. Din punct de vedere medical, el nu a suferit nici o vătămare. El este deja în România, în Botoșani, acasă la el”, au precizat reprezentanții firmei de transport. 

Reprezentanții firmei se află în momentul de față în Italia, pentru a se asigura că totul este în regulă și pentru a verifica starea autoturismului.

„Noi am venit aici la fața locului, pentru că am vrut să vedem care este situația, care este starea mașinii”, au adăugat aceștia.

Reamintim faptul că evenimentul rutier s-a petrecut, luni, în Padova, Italia. În momentul producerii accidentului, în autocar se aflau 54 de români.

Potrivit Rotalianul.com, autoritățile italiene efectuează verificări pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs evenimentul. Călătorii, care se îndreptau spre România, au plecat din Sicilia, duminică, la ora 12:00. Luni, ajunși în zona Padova, șoferul ar fi pierdut controlul mașinii și s-a răsturnat în decor.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Unicul centru de servicii gratuite de recuperare neuromotorie din județul Botoșani intră în reabilitare! (foto, video)

astăzi, 13:50
78

Centrul de Servicii de Recuperare Neuromotorie de tip Ambulatoriu pentru persoanele cu dizabilități din județul Botoșani intră într-un proces de reabilitare și modernizare, după ani buni ...

Ocrotitorul municipiului Botoșani cinstit în prezența a sute de oameni și a unui sobor de preoți în frunte cu ÎPS Teofan! (foto, video)

Marţi, 23 Aprilie 2024
609

Sute de botoșăneni au participat, marți dimineață, la slujba închinată ocrotitorului municipiului reședință de județ. De la ora 09:00 a avut loc primirea Înaltpreasfințitul Teof...

Activistul civic Bogdan Cărăușu a intrat oficial în cursa electorală. „Am înțeles că eu făceam de fapt politică” (foto, video)

Duminică, 21 Aprilie 2024
601

Duminică după-amiază, Bogdan Cărăușu și-a anunțat, oficial, candidatura pentru Consiliul Local al Primăriei municipiului Botoșani, în mod independent.Bogdan Cărăușu activează &...