Un antrenor din Fălticeni a murit la câteva ore după arbitrii DIN BOTOŞANI au decis meciul la masa verde!

Un antrenor din Fălticeni a murit la câteva ore după arbitrii DIN BOTOŞANI au decis meciul la masa verde!
În noaptea de duminică spre luni, Pavel Crăciun, antrenorul echipei de fotbal feminin "Armonia" Fălticeni, s-a stins din viaţă, cel mai probabil în urma unui infarct.

Conform unui mesaj postat pe pagina de pe Facebook a Clubului "Armonia" Fălticeni, "tatăl" acestei echipe, omul care aproape zi de zi, timp de peste doi ani, a fost alături de jucătoare, cel care a sacrificat orice pentru binele acestei echipe a încetat din viaţă, în urma unui stop cardiac "urmare a deciziei luate de nişte oameni care au binevoit să distrugă un joc al echipei noastre, aducând acest om în pragul disperării".

"Inima sa a renunţat să lupte cu nedreptatea unor <oameni> care şi-au bătut joc de munca lui. Pentru aceştia există un Dumnezeu care nu respectă litera regulamentului, dar o să facă dreptate mai devreme sau mai târziu. Este foarte greu în aceste momente să vorbim despre domnul Crăciun la trecut, însă acesta o să fie prezent tot timpul în sufletele noastre şi o să aibă grijă de această echipă de sus", se arată în mesajul postat pe pagina de Facebook a Clubului "Armonia".

Un meci pierdut la masa verde, posibila cauză a decesului

Duminică, 21 septembrie, profesorul Pavel Crăciun a fost alături de echipa sa la ceea ce trebuia să fie meciul de debut în noua ediţie a Ligii I de fotbal feminin. Regulamentul sportiv a ucis însă jocul de fotbal şi se pare că, până la urmă, şi pe profesorul Crăciun. Armonia Fălticeni a pierdut cu 3-0 meciul de pe teren propriu pentru un motiv stupid, ambulanţa care trebuia să asigure asistenţa medicală la acest meciîntârziind câteva minute peste timpul regulamentar. Aceasta a fost explicaţia brigăzii de arbitri din Botoşani. La decizia arbitrilor de a acorda victoria echipei oaspete a contribuit şi presiunea conducătorului echipei din Buzău pentru a obţine la masa verde cele trei puncte, cu toate că singurul ceas valabil în cazul unui meci oficial este cel al arbitrului.

Trebuie precizat că la ora stabilită pentru începerea partidei, 11.00, asistenţa medicală era asigurată, nu de unul, ci de doi medici, înscrişi pe foaia de joc, prezenţi la stadion.

Oficial SMURD: Ambulanţa a întârziat 10 -12 minute

Referitor la întârzierea ambulanţei, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Suceava a transmis, ieri după-amiază, un comunicat de presă. ISU şi-a asumat o parte din vină, referitor la întârzierea ambulanţei, însă doar până la un punct.

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
467

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
638

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
747

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...