Un alt fel de zodiac!

Un alt fel de zodiac!
Astrologia arboricola celtica este bazata pe ideea antica ca momentul nasterii noastre este esential pentru formarea nostra ca personalitate si comportament. Astfel, druizii au observat ca toti copiii nascuti intr-un anumit anotimp tind sa dezvolte anumite calitati si ca exista modele recurente in ceea ce priveste culoarea si forma vietii unui om in functie de miscarile lunii si de anotimpul in care s-au nascut.

Astfel, putem asocia personalitatea copacilor cu natura umana pntru a obtine informatii si claritate asupra propriei persoane; acesta este motivul principal pentru care zodiacul arboricol a castigat popularittate.

Mesteacan - Cel care reuseste (24.12-20.01)
Daca te-ai nascut sub semnul Mesteacanului, poti fi foarte motivata si adeseori sa ii motivezi si pe altii, care sunt molipsiti de zelul si ambitia ta. Nativii acestei zodii sunt toleranti, duri si energici. Gandesc la rece si sunt lideri innascuti; atunci cand isi arata partea vulnerabila, pot aduce frumusetea in spatii seci si impresioneaza prin istetime.

Scorus - Ganditorul (21.01-17.02)
Nativii din Scorus sunt mintile filozofice ale zodiacului. Acestia sunt minti visionare, cu idealuri inalte. Gandurile lor sunt originale si creative si desi in exterior par siguri pe ei si calmi, in interior sunt cuprinsi de idei pasionale. Au o capacitate naturala de a transforma situatii si oamenii din jurul lor prin simpla lor prezenta, avand o influenta puternica intr-un mod tacut.

Frasin - Vrajitorul (18.02-17.03)
Cei nascuti sub acest semn sunt ganditori originali. Plini de imaginatie, intuitivi si cu o natura artistica, vad lumea cu o puritate naturala. Au tendinta sa fie schimbatori si retrasi uneori, dar doar deoarece lumea din interiorul lor este in continua schimbare. Sunt inspirati de natura si inspira la randul lor oamenii cu personalitatea lor incantatoare. Arta, poezie, stiinte si tehnologie (problem spirituale) sunt domeniile lor de interes si se pierd usor in lumea lor cu o viziune si creatie fantastica. Se innoiesc mereu ca oameni si nu le pasa de parerea celor din jur.

Arin - Deschizatorul de drumuri (18.03-14.04)
Daca esti nascut sub zodia Arinului, esti un deschizator de drumuri innascut. Esti revolutionar, agiti si misti lucrurile si vei deschide drumuri cu o pasiune nebanuita dupa ce ti-ai cucerit urmasi in cauza ta. Esti fermecator, sociabil si te adaptezi usor la multe personalitati; pe scurt, te intelegi cu toata lumea si tuturor le place sa petreaca timpul cu tine. Aceasta se poate intampla deoarece ai o siguranta de sine contagioasa. Urasti sa irosesti si timpul este foarte important pentru tine. Poti vedea dincolo de superficial si esti motivat de actiune si rezultate.

Salcie - Observatorul (15.04-12.05)

Daca esti o Salcie, personalitatea ta este in legatura cu multe aspecte mistice ale domeniului selenar care iti domina zodia. Esti foarte creativ, intuitiv (chiar la limita supranaturalului – poti fi chiar medium) si inteligent. Ai o capacitate dezvoltata de intelegere a ciclurilor si ai o perspectiva realistica asupra lucrurilor, fiind mai rabdator decat alte zodii. Aceasta zodie are un potential enorm, dar au tendinte de a fi retinuti pentru a nu parea exagerat sau risipitor.

Maces - Iluzionistul (13.05-9.06)
Nativii Macesului nu sunt deloc ceea ce par a fi. In exterior, par a fi o anumita persoana, dar in interior ei sunt foarte diferiti. Astfel, traiesc o viata aparent banala, in interior fiind mistuiti de pasiuni si de un spirit creator neobosit. Sunt adaptabili si pot atat sa se faca fericiti atat pe sine cat si pe cei din jur. Sunt curiosi, interesati de multe subiecte. Sunt ascultatori excelenti, cu un simt al umorului sanatos. Tind sa vada o problema in ansamblu, dar si dincolo de aparente.

Stejar - Stabilizatorul (10.06-7.07)
Cei nascuti sub acest semn au un dar special al puterii. Sunt persoane protectoare si devin adeseori aparatorii celor care nu au o voce. Stajarul este un cruciat si purtatorul de cuvant al minoritatilor. Protector, generos si darnic, gigantul bland al zodiacului, este optimist si are incredere in sine si in ceilalti. Are un respect adanc pentru istorie si antichitate si doreste sa-si impartaseasca cunostiintele cu ceilalti. Stejarii au nevoie de o structura, sa simta ca au controlul vietii lor, traind vieti lungi, pline si fericite de aceea implicandu-se in multe proiecte comunitare.

Ilice - Conducatorul (8.07-4.08)
Ilicele are statutul regal al acestui zodiac. Nobil si ambitios, cei nascuti sub zodia Ilicelui ocupa cu usurinta pozitii de conducere si putere. Adora provocarile si depasesc obstacolele cu o abilitate si tact rar-intalnite. Chiar in fata unor obtacole dificile, isi dubleaza eforturile si raman orientati spre a-si atinge telurile, fiind arareori invinsi. De aceea multa lume ii admira si ii accepta ca lideri. Desi pot parea aroganti, sunt foarte increzatori in fortele proprii, competitivi si ambitiosi, fiind totusi si generosi si darnici o data ce lumea ii cunoaste.

Alun - Cunoscatorul (5.08-1.09)
Daca esti nascut sub semnul Alunului, esti foarte inteligent, organizat si eficient. Ai un talent educational innascut si ai de asemenea capacitatea de a retine, recita si prezenta subiecte pe care le-ai memorat cu o acuratete uimitoare. Esti mereu bine informat si desi poti parea a fi atotstiutor in fata altora, nu ai ce face ina ceasta privinta: esti inteligent cu adevarat si stii de obicei modul corect de a actiona deoarece esti bine informat. Esti atent la detalii, dar uneori nevoia pentru ordine si control poate duce la un comportant compulsiv. Iti plac numerele, stiintele exacte si regulile, desi de cele mai multe ori tu le faci mai degraba decat sa le urmezi.

Vita de Vie - Echilibratul (2.09-29.09)
Nativii din zodia Vitei de vie au o personalitate schimbatoare si imprevizibila. Pot fi plini de contradictii si sunt indecisi deoarece vad ambele aspecte ale unei situatii si le inteleg in egala masura. Este dificil sa tina partea deoarece vede avantajele ambelor situatii, dar exista si anumite aspecte ale vietii in care sunt siguri. Acestea includ pasiunile mai rafinate precum vinul, mancarea, muzica si arta. De aceea, sunt cunoscatori ai rafinamentului, luxului si clasei. Din acest motiv, sunt mereu in locuri publice in care altii le pot admira stilul clasic si frumusetea dramatica.

Iedera - Supravietuitorul (30.09-27.10)
Printre alte calitati apreciate ale nativilor Iederei, cea mai valoroasa este capacitatea de a depasi asteptarile. Au o capacitate intelectuala extraordinara, dar cele mai evidente sun compasiunea si loialitatea fata de altii. Au o natura darnica si chiar daca viata poate parea unoeri incorecta cu ei, suporta cu stoicism, perseverenta si gratie. Vorbitori abili, sunt fermecatori si carismatici.

Trestie - Anchetatorul (28.10-24.11)
Nativii Trestie sunt cei care pastreaza secrete. Cauta profund in natura si intelesul real al lucrurilor si descopera adevarul ascuns in spatele unor aparente inselatoare. Adora o poveste de dragoste adevarata si de aceea pot fi atrasi cu usurinta de barfe, scandaluri si legende. Aceste tendinte ii ajuta sa exceleze in meserii precum istoric, jurnalist, detectiv sau arheolog. Adora oamenii deoarece reprezinta o diversitate de intelesuri pe care le pot interpreta.

Soc - Cautatorul (25.11-23.12)
Cei nascuti sub semnul Socului tind sa iubeasca libertatea si uneori par a fi un pic libertini comparativ cu alte semne zodiacale. In tinerete, traiesc viata la maximum si sunt priviti ca fiind "cautatori de senzatii". Sunt adeseori intelesi gresit ca fiind intrusi deoarece au tendinta sa fie retrasi in ciuda naturii lor extrovertite. Totodata, pot fi foarte pasatori fata de altii si sa incerce cu adevarat sa ajute. Aceste acte de ajutorare sunt uneori umbrite de onestitatea lor brutala.
 

Sursa: zodiac-floral.ro

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cine e profesorul Daniel Botezatu?

astăzi, 09:15
54

Începând din 1884, când piesa „O scrisoare pierdută”, a lui Caragiale, a fost pusă în scenă, celebra întrebare a cetățeanului turmentat, „Eu pentru...

LOC DE DAT CU… EPIGRAMA (302)

astăzi, 08:42
23

După ce am citit câteva cărţi valoroase  de epigrame scrise de George Eftimie, am în faţă, de data aceasta, un volum de poezii: „Reverberaţii din Ţara Luanei” (Edit...

Incendiu de vegetație noaptea trecută la Havârna, casele, la un pas de a lua foc!

astăzi, 08:27
70

Chemați în ajutor, pompierii din cadrul Punctului de Lucru Darabani și Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Havârna au ajuns la caz cu două autospeciale de stingere. ...