Udrea: Categoric, nu ma visez premier!

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, spune ca o eventuala remaniere a Guvernului in acest moment ar intarzia mult implementarea masurilor de austeritate si dezminte zvonul aparut in presa potrivit caruia si-ar dori functia de premier.

"Daca se va ajunge la concluzia ca anumite ministere ar fi mai eficiente cu alti ministri, atunci decizia va fi a remanierii. Decizia apartine primului ministru(...)Remanierea ar putea avea consecinta prelungirea implementarii masurilor pe care le-am anuntat. Orice ministru nou ar avea nevoie de timp sa inteleaga, sa se acomodeze cu ministerul. Nu avem nevoie de asa ceva" , a precizat ministrul Turismului duminica, la emisiunea "Dupa 20 de ani" difuzata de PRO TV.

Intrebata daca este adevarat ca exista un razboi intre ea si ministrul de Interne Vasile Blaga, Elena Udrea a raspuns: "Nu, desi toata lumea ar vrea sa fie. Nu este un razboi si cred ca au fost nenumarate momente in care s-a vazut ca functionam ca o echipa. Nu e nevoie ca intr-un partid oamenii sa se iubeasca. Partidul trebuie sa functioneze ca avand acelasi scop".

Nu ma visez premier, categoric nu!

Ministrul Turismului a dezmintit si zvonul potrivit caruia ar intentiona sa preia fotoliul de premier ocupat acum de Emil Boc. "Nu exista si nu a existat niciodata aceasta discutie. La aceasta intrebare, ca sa nu se nasca nici o speculatie si sa nu se spuna ca Elena Udrea se viseaza premier, raspunsul este nu, categoric nu".

Udrea a precizat insa ca Romania ar putea avea o femeie premier oricand, acest lucru netinad de schimbarea unei mentalitati ci de existenta unei femei care sa fie in stare sa ocupe o asemenea functie.

In ceea ce o priveste insa, a arata ca va incerca sa ocupe la viitoarele alegeri o functie de vicepresedinte PD-L. "La nivelul partidului voi candida la o functie de vicepresedinte, in prezent sunt secretar executiv. Astazi, asa cum a cazut in sondaje guvernul, este foarte greu sa stii ce mai poti sa faci in 2012, ca membru al actualului guvern", a admis Elena Udrea. (ziare.com)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Angela Paveliuc-Olariu, despre odiseea ouălor încondeiate de Paște. „Cojile de ou aveau şi ele importanţa lor”

astăzi, 14:07
12

Pentru Angela-Paveliuc Olariu, aşa cum chiar ea recunoaşte, etnografia a fost un adevărat refugiu, unul care a purtat-o pe culmile frumuseţilor tradiţionale.Vorbeşte cu drag despre etnografi...

PSD Botoșani : „Lumina Sfântă să vă călăuzească pretutindeni, cu liniște și pace în suflet!”

astăzi, 13:09
32

Să întâmpinăm cu bucurie Sărbătoarea Paștelui și să împărtășim împreună taina Învierii Mântuitorului!Lumina Sfântă să vă călăuzească pret...

(P) Geamuri curate, fără pete și fără stres, în 5 pași simpli

astăzi, 11:52
85

Știi acel moment când soarele strălucește fermecător prin ferestre și scoate la iveală urmele inestetice ale degetelor, petele lăsate de picurii de ploaie sau urmele de la ultima sesiune ...