Un adolescent și un copil de 9 ani, răniți după ce mașina în care se aflau s-a izbit într-un cap de pod! (Foto)

Cele două victime au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Cazul a intrat în atenția polițiștilor, care au demarat cercetările specifice.

Un adolescent și un copil de 9 ani, răniți după ce mașina în care se aflau s-a izbit într-un cap de pod! (Foto)

Două persoane, un adolescent de 18 ani și un copil de 9 ani, au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier produs vineri după-amiază.

Evenimentul rutier a avut lor pe raza localității Copălău. În accident a fost implicat un singur autoturism, care s-a izbit într-un cap de pod.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Punctului de Lucru Flămânzi și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Copălău, cu o autospecială de stingere și modul de descarcerare, dar și două ambulanțe SAJ. Aceștia au constatat că persoanele erau ieșite din mașină. Acestea au fost preluate de echipajele SAJ și transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Pompierii militari și voluntari au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor de la bateria autovehiculului.

Cazul a rămas în atenția Poliției pentru cercetări.

”Pentru a preveni astfel de evenimente, recomandăm conducătorilor auto să dea dovadă de prudență la volan, să respecte regulile de circulație pentru propria lor siguranță, dar și a celorlalți participanți la trafic”, au transmis reprezentanții ISU Botoșani.


 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneanul Emanuel Barica, moment colosal în prima semifinală la Românii au talent: Tu, pictând, te vindeci pe tine!” (Video)

astăzi, 08:38
58

Jurații și-au arătat aprecierea pentru momentul oferit de Emanuel Barica. De altfel, în urma evoluției de vineri seara, Emanuel Barica s-a calificat în Finala ”Românii au t...

Lucian Trufin: „Soluția pentru a ține tinerii în Botoșani e să îi învățăm o meserie bine plătită, după modelul școlii de meserii de la Vlăsinești”

astăzi, 08:30
15

Candidatul PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani consideră că cel mai eficient mod pentru a-i determina pe tineri să nu mai plece la muncă în străinătate sa...

Tragedie pe șosea: Trei tineri motocicliști au murit, una dintre victime este din Botoșani! (Foto, Video)

astăzi, 07:20
1712

Un accident grav a avut loc duminică după-amiază, la granița dintre județele Vaslui și Iași, pe raza comunei Codăești. Incidentul s-a produs între două motociclete și un autoturism....